Avocado rules!

In urma expunerii la soare, celulele deteriorate se refac mai rapid si inflamatiile se reduc, daca au fost tratate cu extract de avocado.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Avocado rules!
Avocado rules!

Vine din Mexic si nu este delicios doar in salate, ci s-a dovedit si un excelent calmat pentru piele.

Un studiu recent arata ca, in urma expunerii la soare, celulele deteriorate se refac mai rapid si inflamatiile se reduc, daca au fost tratate cu extract de avocado.

De fapt, uleiul de avocado este cunoscut pentru proprietatile lui hidratante. Testele arata ca acel compus activ ce repara daunele UV se gaseste in semintele de avocado si nu in partea comestibila a fructului.

Cremele cu extract de avocado sunt deja in atentia companiilor producatoare si vor deveni disponibile in Statele Unite chiar din aceasta vara.
 

 
 
Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Cosmetice de top in primavara 2011
Cosmetice de top in primavara 2011
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”