Adrian Perjovschi prezintă trendurile anului 2016 pentru tunsori şi coafuri

Adrian Perjovschi prezintă trendurile anului 2016 pentru tunsori şi coafuri
  • Publicat:
  • Actualizat:
Adrian Perjovschi prezintă trendurile anului 2016 pentru tunsori şi coafuri
Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuţi hairstylisti şi specialist în transformări radicale de look, a prezentat în emisiunea „Vorbeşte lumea” difuzată la Pro Tv care este trendul în materie de tunsori şi coafuri pentru primăvară – vara anului 2016. 
 
Brave Cut, tunsoarea medie ce lasă libertatea de a da părului o varietate de forme, este una dintre tendinţele pe care aleg să le urmeze cei care vor să Doneze viaţă şi frumuseţe. Campania „Vieţi împletite” iniţiată de Fundaţia Renaşterea şi susţinută de Jovsky Studio îşi propune să ajute femeile diagnosticate cu cancer să-şi regăsească încrederea în ele şi feminitatea.
 
„Ne iubim meseria foarte mult, ştim care sunt costurile unei peruci şi înţelegem ce înseamnă lipsa părului, aşa că suntem foarte fericiţi să putem fi şi noi o mică parte din acest demers. Îndemnăm cât mai multe femei să doneze par şi să sprijine campania Vieţi împletite”, spune Adrian Perjovschi, care a precizat că, în fiecare marţi, la Jovsky Studio, femeile care vor să adopte tunsoarea Brave Cut pot beneficia de acest serviciu în mod gratuit.
 
Cât priveşte trendul pentru primăvară-vara anului 2016, Adrian Perjovschi a subliniat că se poartă părul de lungime medie, revin tendinţele retro, dar şi că se renunţă la şuviţele clasice. Degradeul cât mai natural, cu o diferenţa de numai două, trei tonuri faţă de culoarea de bază pare a fi în topul preferinţelor de anul acesta, la fel ca şi nuanţele de roşcat sau culorile pastelate.
Se poartă bretoanele aranjate preponderent într-o parte şi coafurile lejere, dar şi părul-curcubeu, în genul lui Katie Perry. Blondul închis, cu uşoare reflexe aramii, aşa cum poartă Kate Middleton şi Blake Lively, va fi favorizat anul acesta, deşi şi griul platinat în genul lui Diane Keaton va fi în trend. 
 
Nu se va renunţă nici la culorile mai îndrăzneţe, însă vor fi preferate nuanţele pastelate, de la roz şi bleu până la verde pal. „Părul este un accesoriu”, a subliniat Adrian Perjovschi, care spune că acesta poate fi folosit pentru a se crea o armonie a feţei, sau poate fi accentuată o particularitate, creându-se astfel o personalitate. 
 
La capitolul planuri de viitor, Adrian Perjovschi a precizat că echipa Jovsky Studio se va mari anul acesta şi va fi deschisă o nouă locaţie, cu un concept unic, un hair and beauty chic boutique, în Corbeanca.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Stresul poate fi contagios
Stresul poate fi contagios
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”