A schimbat oja zi de zi şi după 20 de ani s-a trezit că…

A schimbat oja zi de zi şi după 20 de ani s-a trezit că îi cad unghiile de la picioare. O britanică a ajuns să aibă 3 unghii lipsă de la picioare şi restul distruse, după ce timp de 20 de ani s-a dat cu lac de unghii, schimbând oja în fiecare zi.
  • Publicat:
  • Actualizat:
A schimbat oja zi de zi şi după 20 de ani s-a trezit că...

…îi cad unghiile de la picioare. O britanică a ajuns să aibă 3 unghii lipsă de la picioare şi restul distruse, după ce timp de 20 de ani s-a dat cu lac de unghii, schimbând oja în fiecare zi.

Femeia de 31 de ani, care este şi mama a doi copii, a început să aibă probleme în urmă cu 2 ani. De atunci, unghiile de la picioare au început să se îngălbenească şi să i se roadă.

Între timp, trei dintre unghii i-au căzut, lăsând-o pe femeie în imposibilitatea de a purta încălţăminte deschisă.
 

Ea a recunoscut că timp de 20 de ani a folosit oja constant, schimbând culoarea aproape în fiecare zi.  Povestea ei a apărut în cadrul unui reality show difuzat de postul britanic – TLC – „Extreme Beauty Disasters„.

Doctorul emisiunii a avertizat-o că unghiile lipsă nu vor creşte la loc şi le va putea înlocui doar cu unele false. Totodată, specialiştii atrag atenţia asupra tipurilor de oje aflate în comerţ şi susţin că este nevoie să luăm o pauză de câteva săptămâni pe an, dacă folosim constant lacurile. În plus, nu este indicată utilizarea excesivă a unei oje cu o culoare puternică.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”