Naturala sau artificiala?

Cine hotaraste daca esti naturala sau artificiala atunci cand apelezi la cateva subterfugii pentru a-ti spori farmecele? La urma urmei, orice femeie se foloseste de mici trucuri care ii dau un plus de frumusete, de feminitate sau de senzualitate. Este oar
  • Publicat:
Naturala sau artificiala?
Naturala sau artificiala?

Iata cateva procedee prin care femeile pot arata ca niste dive, sau pot esua complet, in functie de priceperea de care dau dovada atunci cand fac alegerile si, nu in ultimul rand, in functie de simtul lor estetic:

Pump up the volume!

Ultima generatie de glossuri create special pentru a da volum buzelor plapande sau devitalizate trebuie sa existe si in arsenalul tau de frumusete. Avand la baza un agent de dilatare a vaselor de sange dovedit stiintific, glossul isi face efectul imediat ce a intrat in contact cu suprafata buzelor: cutele sunt intinse, iar volumul inregistreaza o crestere usoara.

Extensiile de par

Aplicate numai la saloanele cosmetice profesionale, si nu la frizeria de la parterul blocului, extensiile pot usor trece drept propria ta coama. Cauta-le numai pe cele executate din par natural si nimeni nu va avea vreo urma de indoiala ca volumul sau lungimea cu care te afisezi nu-ti apartin si in realitate.

Genele false

Foarte la moda inca de anul trecut, genele false creeaza un efect uimitor. Crezi ca va exista vreun barbat in lumea asta care sa nu cada secerat atunci cand vei clipi de doua ori din genele tale false? Pentru un efect cat mai natural, alege-le pe cele ale firmelor de renume in productia de cosmetice si aplica-le cu grija, la mica distanta de ale tale.

Unghiile false

Marea incursiune in lumea unghiilor false nu mai prezinta nicio necunoscuta, probabil ca nu exista femeie care, la un moment dat, sa nu fi apelat la acest mic artificiu. Alege-le doar pe cele lucrate la salon care, stim cu toate, nu suporta nicio comparatie cu cele surogat, de la taraba din piata.

Bronzul artificial

O fi el artificial, dar cu siguranta mult mai sanatos decat cel natural: bronzul obtinut prin aplicarea autobronzantelor acasa ori in la saloanele cosmetice (prin pulverizarea unei solutii DHA) este din ce in ce mai apreciat in randul femeilor. Pentru un aspect cat mai uniform, este recomandat sa folosesti produse pentru exfolierea pielii inainte de aplicarea autobronzantului.

Articol exclusiv online.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Chiar am nevoie de crema de noapte?
Chiar am nevoie de crema de noapte?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”