Vedetele ştiu să-şi îngrijească părul lung! Învaţă şi tu! Galerie FOTO

Vara se poartă părul...lung! Şi vedetele care îl au, arată fabulos! Blonde, brunete sau cu şuviţe colorate, Megan Fox, Angelina Jolie sau Nicole Kidman sunt doar câteva dintre divele care se mândresc cu o podoabă capilară care fură priviri.
  • Publicat:

Vara se poartă părul…lung! Şi vedetele care îl au, arată fabulos!

Blonde, brunete sau cu şuviţe colorate, Megan Fox, Angelina Jolie sau Nicole Kidman sunt doar câteva dintre divele care se mândresc cu o podoabă capilară care fură priviri.

Cu părul perfect întins sau cu bucle lejere, celebrităţile ştiu cum să-şi pună în valoare părul lung.

Şi tu ar trebui să ştii cum să-l pui în valoare şi, mai ales, cum să ai grijă de el în timpul verii, când soarele este mai puternic ca oricând şi îl poate degrada cu uşurinţă.

Întâi de toate, nu uita că nu doar pielea necesită protecţie solară. Părul se degradează uşor la soare, aşa că ar fi bine să foloseşti produse de îngrijire pentru păr de fiecare dată când mergi la plajă.

De asemenea, atunci când îl speli, trebuie să te asiguri că foloseşti un şampon potrivit tipului tău de păr şi un balsam care să conţină toate elementele nutritive necesare unui păr frumos şi sănătos.

Vedetele te învaţă câteva reguli pentru a obţine rezultatele dorite!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: