Vedete cu trup de milioane şi lenjerie pe măsură

Lenjerie dim bumbac, comodă, simplă, potrivită pentru o zi de muncă. Uitaţi-o. Acum întrăm în fanteziile designerilor cu lenjerie construită din aur, ciocolată, mătase de 100 de ani. Preţurile? Se potrivesc cu pretenţiile materialelor. Iar vedetele şi le permit şi nu ratează nici o ocazie ca să le afişeze.
  • Publicat:
Vedete cu trup de milioane şi lenjerie pe măsură

Lenjerie dim bumbac, comodă, simplă, potrivită pentru o zi de muncă. Uitaţi-o.

Acum întrăm în fanteziile designerilor cu lenjerie construită din aur, ciocolată, mătase de 100 de ani.

Preţurile? Se potrivesc cu pretenţiile materialelor. Iar vedetele şi le permit şi nu ratează nici o ocazie ca să le afişeze.

 

Toate vedetele despre care vă povestim prezintă sau au prezentat lenjerie pe podiumurile de modă din lume. Sunt obişnuite să poarte cele mai extravagante piese, sunt obişnuite ca oamenii să le privească miraţi, sunt obişnuite să intre în contact cu lucruri care valorează milioane de dolari, cum ar fi spre exemplu un sutien din platină bătut în safire de dimensiuni mari.

Dar  ‘’munca’’ se continuă şi acasă şi toate aceste frumuseţi au în garderoba personală piese de lenjerie de sute de milioane de dolari pe care le acoperă, discret, cu alte piese vestimenare, poate, mai modeste.

Kate Upton ştie cum să urce pe un podium într-un slip aproape invizibil şi într-un sutien care valorează 20 de milioane de dolari. Este vorba de o piesă rară din platină accesorizată cu safire mari. Sutienul nu e tocmai uşor, dar îl poartă cu lejeritate, cu încântare şi aparent fără să fie conţientă că este cu tezaurul pe ea. In viaţa privată, frumoasa are piese la fel de preţioase în garderoba personală. Le ţine într-o cameră securizată şi multe dintre ele conţin doar între cupe câte o piatră preţioasă mare, evaluată de obicei peste 50.000 de dolari.

Cum ar fi să purtaţi un sutien absolut banal, pe care să fie agăţată o bijuterie cu adeăvărat preţioasă? Are în colecţia aproximativ o sută de sutiene decorate cu pietre preţioase, în toate culorile pământului şi acţionează conform credinţei că o femeie trebuie să aibă câte o ţinută pentru orice eveniment care poate apărea.

Kim Kardashian adoră să prezinte lenjerie. Dar mai degrabă iubeşte să deţină spaţii largi, frumos compartimentate în care piesele de lenjerie preţioasă să stea atârnate pe manechine din plastic. |n garderoba personală, există toate materialele vintage pe care le-a produs omenirea din 1900. Spre exemplu, are un sutien pe care sunt aplicate bucăţi dintr-o dantelă de la începutul secolului, conservată perfect, dar securizată în fibre de plastic insesizabile. Aplicaţia pe lenjeria personală a dus preţul la 30.000 de dolari.

Miley Cyrus nu înţelege cum orice femeie de pe această lume nu are în garderoba lenjerie în toate culorile pământului. Nu doar în toate culorile pământului, am adăuga, ci şi în toate metalele pământului deoarece mare parte din piesele pe care le deţine sunt făcute din bumbac sau mătase, dar au drept ornament o plasă fină din aur, platină, argint, inox. ‘’În felul acesta, pot  să apar la un eveniment fără nici o rochie’’, glumeşte ea. 

Miranda Kerr este o altă împătimită a lenjeriilor care nu au de-a face cu simplitatea. Iubeşte piesele… comestibile, iar preferatele ei sunt cel din jeleu şi ciocolată. Cum ar fi să purtaţi un slip şi un sutien, ambele făcute din jeleu de căpşune sau din ciocolată neagră ? ‘’Am sutiene din jeleu de cola, de prune, de portocale, de lămâie, de căpşune, de zmeură’’, dezvăluie ea. ‘’ Iar slipii mei preferaţi stau pe câteva elemente din mătase şi, în rest, sunt construiţi tot un jeleu de zmeură’’.

Rihanna are în colecţie diamante potrivite pe lenjerie preţioasă. Ce mai scumpă piesă din colectia ei atinge 1.500.000 de dolari, este un sutien bătut în diamante pe care, culmea, îl poartă sub o cămaşă albă transparentă. Ce-ar mai fi de spus?

Nici Selena Gomez nu se lasă mai prejos cu preferinţele pentru lenjerie strălucitoare. Cea mai valoroasă piesă? Un slip din mătase care are prinse în laterale două rubine de dimensiuni mari a căror valoare depăşeşte 50.000 de dolari.

Autor: Ioana Georgescu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: