Românce pe catwalk: cele mai frumoase modele în acţiune! GALERIE FOTO

Intră în Galeria FOTO şi vezi cât de bine arată româncele pe catwalk, prezentând creaţii spectaculoase ale caselor de modă precum Givenchy, Nina Ricci, Roberto Cavalli sau Oscar de la Renta!
  • Publicat:

Cu siguranţă, fiecare dintre noi şi-a dorit la un moment dat în copilărie să devină model! Prezentări de modă, creaţii ale celor mai faimoşi designeri, make-up şi coafuri realizate de profesionişti, petreceri fabuloase şi oameni frumoşi, toate aceste lucruri venind „la pachet” cu viaţa de model!

Dar pe lângă aceste „beneficii”, în spatele acelor fete cu un look impecabil se ascunde şi multă muncă, multe restricţii şi o tonă de sacrificii.
 

Andreea Diaconu, Alina Ilie şi Diana Moldovan sunt româncele care şi-au îndeplinit visul de a fi model, de a prezenta pentru cei mai buni designeri din lume şi de a fi constant în lumina reflectoarelor. Sunt frumoase, inteligente şi extrem de ambiţioase şi au demonstrat de nenumărate ori că româncele se numără printre cele mai frumoase femei din lume!

Intră în Galeria FOTO şi vezi cât de bine arată cele trei pe catwalk, prezentând creaţii spectaculoase ale caselor de modă precum Givenchy, Nina Ricci, Roberto Cavalli sau Oscar de la Renta!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: