No make-up selfies… pe Instagram!

Să fie oare cu adevărat perfecte? Vorbim despre divele de la Hollywood, care la orice apariţie în public par să fie lipsite de imperfecţiuni. Şi atunci, cum facem să le vedem ”adevărata faţă”? E simplu. Cu un search pe... Instagram!
  • Publicat:
No make-up selfies... pe Instagram!

Să fie oare cu adevărat perfecte? Vorbim despre divele de la Hollywood, care la orice apariţie în public par să fie lipsite de imperfecţiuni. Şi atunci, cum facem să le vedem ”adevărata faţă”?

E simplu. Cu un search pe… Instagram!

Megan Fox este una dintre vedetele care nu se feresc să-şi arate adevărata înfăţişare, AKA să se pozeze dis-de-dimineaţă, fără strop de machiaj, şi să le arate fanilor de pe Instagram că se poate! Într-o lume în care machiajul lipseşte doar de pe tenul fetiţelor de 12 ani, am spune că Megan Fox este o curajoasă!

Nici J. Lo nu se ascunde de camere atunci când nu este machiată. Frumoasa artistă arată pe contul său de Instagram că nu este nevoie de o armată de stilişti pentru a fi frumoasă şi feminină!

Diane Kruger este şi ea adepta Instagramului şi postează pe contul său ori de câte ori are ocazia. În această fotografie, tânăra ”Elena din Troia” arată impecabil, fără urmă de machiaj. Ce-i drept, ochii aceia ar putea salva orice lipsă de trăsături frumoase, căci îţi atrag atenţia.

Deşi se ascunde deseori în spatele ochelarilor de soare, frumoasa Doutzen Kroes nu are nevoie de machiaj pentru a arăta bine. Până şi în lipsa machiajului, Doutzen reuşeşte să atragă like-urile fanilor săi de pe Instagram, unde postează des fotografii de la show-urile sale de modă sau din compania prietenilor şi a soţului ei – Sunnery James.

Este unul dintre cei mai cunoscuţi îngeraşi Victoria’s Secret şi pe bună dreptate! Da, vorbesc despre frumoasa Alessandra Ambrosio căreia rolul de îngeraş i se potriveşte ca o mănuşă! Arată impecabil, şi selfie-urile în care apare nemachiată demonstrează că frumuseţea nu are nevoie de stilişti!

La cei 56 de ani ai săi, Madonna încă reuşeşte să şocheze prin apariţiile sale. Se pare că bătrâneţea nu îi dă bătăi de cap, căci nu se fereşte de fotografiile în care nu observăm urmă de machiaj sau de… photoshop! Pe contul său de Instagram, Queen Madonna reuşeşte încă să-şi suprindă fanii!

Nici Suki Waterhouse nu scapă de laudele noastre, căci în ultimele fotografii postate pe contul său de Instagram, frumoasa actriţă britanică strânge mii de like-uri! Nemachiată, complet naturală şi cu părul răvăşit, Suki Waterhouse este exemplul perfect care arată că poţi să fii frumoasă şi fără să stai în faţa oglinzii timp de trei ore!

Ne-am obişnuit deja cu apariţiile sale extravagante şi, sincer, uitasem deja cum arată nemachiată, dar Miley Cyrus a reuşit să ne atragă atenţia prin fotografiile sale de pe Instagram, unde selfie-urile cu ea NATURALĂ strâng tot mai multe aprecieri. Deşi nu a renunţat la perucă, Miley ne-a demonstrat că are 22 de ani şi încă poate să arate ca atare.

Fotografiile cu Bar Rafaeli nemachiată nu mai sunt o surpriză, căci top-modelul ne arată ori de câte ori are ocazia că frumuseţea ei nu ţine de make-up, stilişti sau rochii scumpe. Este naturală şi copilăroasă, fiind un exemplu pozitiv pentru femeile din toată lumea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
7 paşi pentru reuşita unui păr vopsit
7 paşi pentru reuşita unui păr vopsit
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: