London Fashion Week: un motiv pentru vedete să arate impecabil! GALERIE FOTO

Asaltate de paparazzi, fotografi de modă şi street-style, celebrităţile şi-au etalat ţinutele care vor costitui de acum încolo adevărate surse de inspiraţie pentru noi toţi.
  • Publicat:

Imediat după Oscaruri, London Fashion Week a fost unul dintre cele mai comentate evenimente ale săptămânii, în special lansarea colecţiei de toamna Burberry Prorsum care a avut loc la Kensington Gardens.

Asaltate de paparazzi, fotografi de modă şi street-style, celebrităţile şi-au etalat ţinutele care vor costitui de acum încolo adevărate surse de inspiraţie pentru noi toţi.

Modelul Cara Delevingne a purtat o rochie grena cu broderie, jachetă din piele şi cizme înalte peste genunchi, din petice din piele întoarsă, din colecţia de toamna-iarnă Burberry Prorsum. Top modelul internaţional Kate Moss a preferat o ţinută „all black”, formată din skinny jeans, maleta, o capă cu franjuri pe care a accesorizat-o cu o pereche de ochelari de soare în tendinţe.

„Modelul de ciocolată”, Naomi Campbell a optat pentru o jachetă din blană albă şi o fustă cu aplicaţii din oglindă, în timp ce mai tânăra Jourdan Dunn a mizat pe o ţinută stylish, formată dintr-un top scurt, jachetă din piele şi pantaloni imprimaţi.

 
Absenţa de la descernarea Premiilor Oscar, actriţa Maggie Gylenhaal a fost în tonul colecţiei, mizând pe o ţinută boho-chic în nuanţe de albastru-marin şi ocru, în timp ce solista britanică Paloma Faith (Best British Female Artist la BRIT Awards 2015) a radiat într-o ţinută primăvăratică formată dintr-o rochie din tul, cu volane peste care a suprapus un trench alb.
 
Rusoaicele Mira Duma (fondatoarea Buro 24/7)  şi Elena Perminova au ales clasicele trench-uri, în variante atrăgătoare. Mira Duma a optat pentru un trench din colecţia “The Birds and The Bees”, imprimat cu scrisuri şi elemente vegetale, în timp ce Elena Perminova a ales un trench din piele întoarsă într-un degrade de nuanţe turcoaz, accesorizat cu sandale.      
 
Şi bărbaţii au fost foarte eleganţi. Sam Smith (solistul britanic care a câştigat un premiu Grammy  şi al premiului pentru British Breakthrough Act la BRIT Awards 2015) a optat pentru o ţinută all-black peste care a purtat o jachetă gri, iar Cristopher Bailey (Chief Executive Burberry şi Chief Creative Burberry) a ales o ţinută realaxata, cu un aer britanic.  
 
Sosirea invitaţilor, printre care s-au aflat şi Anna Wintour, Clemence Poesy, Susanne Wuest, Kim Min Hee, Nadine Lebaki, Lily Donaldson a fost transmisă prin platforma Snapchat.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: