Lidia Buble a fost transformată în Rapunzel

Lidia Buble a acceptat provocarea şi a surprins cu un look nou, de poveste: a fost transformată în personajul de desene animate Rapunzel!
  • Publicat:

Lidia Buble a acceptat provocarea şi a intrat în proiectul “Transformări radicale by Jovsky Studio”, astfel că artista a surprins cu un look nou, de poveste: a fost transformată în personajul de desene animate Rapunzel în cadrul ediţiei de ieri a emisiunii “Vorbeste lumea”, de la PRO TV. 

„Am ales să o interpretez pe Rapunzel pentru că ador acest desen animat, ba chiar am şi o colecţie impresionată de păpuşi Disney. Cred că orice fată trebuie să fie măcar pentru o zi un personaj de poveste, o prinţesă în adevăratul sens al cuvântului”, declară Lidia Buble. 

„Am realizat o coafură cu împletituri bazată pe metoda părului spic cu meşe. Am adăugat flori naturale pentru a semăna cât mai mult  cu personajul Rapunzel. Am făcut o echipă frumoasă, fiecare şi-a intrat în rol exact cum ne-am propus. A fost o plăcere să lucrăm cu Lidia. Magia făcută în păr s-a simţit şi în platou, a încântat privirile tuturor”, spune hairstylistul Valentin Alexandroae.

„Întrebată în ce şi-ar dori să o transformăm, Lidia a răspuns că vrea să fie Rapunzel, personajul ei preferat de desene animate. Cu toţii am fost super încântaţi de propunerea ei, mai ales că părul blond şi cu flori colorate printre codiţe împletite i se potrivesc perfect. I-am făcut un machiaj cât mai natural şi am fost încântată să aud că şi ea îşi doreşte acelaşi lucru, că aşa se simte cel mai bine”, povesteşte makeup artistul Simina Brădeanu. 

Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi văzute pe pagina oficială de Facebook  Jovsky Studio. 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: