Kerry Washington ne dezvăluie secretele sale de dietă şi sport! GALERIE FOTO

Cunoscută pentru rolul său din serialul “mega-popular” Scandal, Kerry Washington este una dintre cele mai sexy actriţe de astăzi
  • Publicat:

Cunoscută pentru rolul său din serialul “mega-popular” Scandal, Kerry Washington este una dintre cele mai sexy actriţe de astăzi.

Cu un corp sculptat şi un ten impecabil, Kerry este cu siguranţă o femeie cu adevărat frumoasă!

Dar mama natură nu este singura care contribuie la trăsăturile bine accentuate ale lui Kerry!

 

Frumoasa actriţă se ocupă intens de îngrijirea corpului său, urmează o dietă echilibrată şi, bineînţeles, face sport! De asemenea, datorită faptului că de câteva luni a devenit mămică, aceasta are acum şi mai multe motive pentru a se menţine în formă!

Vezi, aşadar, cum se întreţine Kerry Washington şi inspiră-te pentru a-i urma exemplul!

Aşa cum a declarat chiar ea, Kerry a suferit de bulimie şi a folosit alimentaţia proastă ca o armă împotriva problemelor sale emoţionale, a stresului, anxietăţii, etc.

Pizza, hamburgeri, cartofi prăjiţi şi alte alimente de genul fast-food nu lipseau în acea perioadă din meniul zilnic al actriţei. Mai târziu, când problema a început să-i scape de sub control, Kerry a decis că este momentul să consulte un terapeut, reuşind astfel să treacă peste această perioadă negativă din viaţa ei.

Cu toate acestea, datorită consumului de alimente nocive sănătăţii şi dietei pentru un timp îndelungat, organismul actriţei era slăbit şi lipsit total de energie. Astfel că, după ce a trecut de această perioadă, Kerry a realizat că indiferent de gustul bun al acestor alimente, răul pe care îl provoacă organismului nu poate fi egalat. Din acel moment, actriţa a luat decizia de a-şi schimba total alimentaţia, de a începe un regim de viaţă sănătos, ajungând astfel să devină una dintre cele mai în formă vedete de la Hollywood!

Ce mănâncă acum Kerry Washington?

Actriţa dezvăluie acum că mănâncă “tone” de legume, fructe proaspete, proteine slabe, sushi, etc. De asemenea, susţine că se bazează strict pe alimente naturale, organice şi pline de nutrienţi, ca fiind o bază a dietei sale zilnice. Apa de cocos este una dintre băuturile sale preferate şi are grijă să o consume în fiecare dimineaţă!

Programul de sport al actriţei

Este extrem de dedicată mişcării şi are grijă să îşi respecte cu stricteţe programul de exerciţii pe care i-l propune faimoasa sa antrenoare, Nonna Gleyzer şi care este compus din mişcări orchestrate, eficiente conformaţiei şi organismului actriţei.

Pilates este forma sa preferată de mişcare, pe care actriţa dezvăluie că o practică în zilnic. Petrece o oră făcând exerciţii în fiecare zi, cinci zile pe săptămână. De asemenea, datorită faptului că jobul o “forţează” să poarte tocuri aproape non-stop, Kerry are grijă să nu facă mişcări care să îi forţeze genunchii mai tare, alegând exerciţiile mai uşoare, dar totodată eficiente.

În afară de Pilates, actriţa mai face şi exerciţii precum: genuflexiuni, fandări sau exerciţii de stretching, jogging, dans sau căţărări.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Ochi seducători de vedete GALERIE FOTO
Ochi seducători de vedete GALERIE FOTO
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: