Jessica Alba, o mămică senzaţională! Ce mănâncă şi cât sport face pentru a arăta perfect GALERIE FOTO

Super-mămică a doi copii, femeie de afaceri (a pus bazele unui brand de produse cosmetice pentru copii şi soluţii bio pentru curăţare) şi actriţă excepţională – aşa poate fi descrisă pe scurt Jessica Alba, o femeie care pare să sfideze trecerea anilor.
  • Publicat:

Super-mămică a doi copii, femeie de afaceri  (a pus bazele unui brand de produse cosmetice pentru copii şi soluţii bio pentru curăţare) şi actriţă excepţională – aşa poate fi descrisă pe scurt Jessica Alba, o femeie care pare să sfideze trecerea anilor.

Ajunsă la vârsta de 34 de ani, Jessica pare că întinereşte cu fiecare primăvară adăugată în calendar.

Naturaleţea, simplitatea şi totodată senzualitatea brunetei au cucerit fanii din orice colţ al planetei, iar zâmbetul ei curat şi sincer  ne face  pur şi simplu să ne topim, indiferent cât de invidioase am fi, ca femei, pe frumuseţea ei.

Secretul  ei? Mişcarea zilnică, dieta echilibrată şi tratamentele de înfrumuseţare naturale.

Recent, Jessica Alba a fost vedete unui photoshooting pentru celebra revistă GQ din Marea Britanie iar formele ei apetisante şi pielea impecabilă ne-au determinat să vă împărtăşim şi vouă câteva dintre trucurile ei pentru a arăta perfect.

Intră în GALERIA FOTO pentru a o admira pe Jessica Alba în ipostaze extrem de seducătoare.

Dieta Jessica Alba

Actriţa a declarat în numeroase interviuri că membrii familiei sale sunt supraponderali şi că există o predispoziţie genetică de a se îngrăşa, motiv pentru care îşi alege cu mare grijă alimentele, exclude grăsimile şi găteşte tot timpul acasă, ferindu-se de fast-food, pâine, dulciuri sau băuturi carbogazoase. Actriţa recunoaşte că a reuşit să slăbească foarte mult după naştere bând zilnic trei litri de apă. Deşi nu i-a fost tocmai uşor, cu timpul s-a obişnuit iar efectele benefice nu au întârziat să apară.

Cum arată meniul într-o zi oarecare a frumoasei actriţe?

Mic dejun: omletă din două albuşuri şi un gălbenuş şi un fruct
Pârnz: salată de pui sau de peşte (somon sau ton) cu legume
Cina: peşte sau carne slabă (curcan) la grătar cu legume
Gustări între mese: seminţe, ciocolată neagră şi iaurturi naturale cu fructe proaspete

Ce sport face Jessica Alba?

Trupul perfect al divei de la Hollywood este întreţinut cu exerciţii cardio periodice de 10-15 minute, ridicări de gantere, abdomene şi mers pe bicicletă în aer liber, 30 de minute de patru ori pe săptămână. În plus, Jessica adoră yoga şi susţine că acest exerciţii o ajută să se menţină într-o formă excelentă şi să capete flexibilitate.

Secretele pielii perfecte à la Jessica Alba

Doctor OZ a reuşit să smulgă câteva dintre trucurile de beauty ale frumoasei actriţe. Astfel, invitată într-o emisiune a celebrului prezentator, Jessica a recunoscut că este adepta măştilor de faţă naturale, în special cea cu iaurt şi ulei de cocos. Vezi aici cum se prepară această mască de faţă şi ce truc foloseşte actriţa pentru a avea un păr strălucitor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: