Cum se menţine în formă Nicoleta Luciu

Un interviu despre cosmetice naturale, rutina zilnică de îngrijire, terapii faciale şi corporale cu vedeta Acasă TV.
  • Publicat:
Cum se menţine în formă Nicoleta Luciu

Citeşte trucrile care o ajută pe Nicoleta să aibă un trup perfect şi cum a descoperit elixirul tinereţii. Un interviu despre cosmetice naturale, rutina zilnică de îngrijire, terapii faciale şi corporale cu vedeta Acasă TV.

Ai o viaţă activă şi eşti solicitată de 4 copii. Ţi-ai modificat rutina de îngrijire?


De jumătate de an folosesc multe tipuri de uleiuri naturale de la Plafar, le amestec şi apoi le aplic pe pielea umedă, după duş. Le folosesc şi la demachiere, pentru îngrijirea părului. Iar de savoarea unora dintre ele mă bucur în diverse salate, pentru că sunt elixirul tinereţii.

Cât de repede te machiezi şi de ce produse ai nevoie?


În 10 minute sunt gata. Folosesc fond de ten, cât o boabă de mazăre, blush, mascara şi gloss sau ruj. Nu folosesc pudră, încerc întotdeauna să mă fardez cât mai natural.

Cum ţi-ai defini stilul de viaţă?


Incerc să am un stil de viaţă cât mai sănătos, pornind de la alimentaţie până la sport, însă pentru mine e important să am un somn odihnitor. La 2-3 săptămâni încerc să mănânc numai alimente sănătoase, care să îmi aducă un aport esenţial de vitamine şi minerale, nu de calorii “goale”. Fac sport cu copiii acasă, merg la sală ori de câte ori îmi permite programul, urc scări şi bineînţeles fac multă mişcare în concerte, unde dansez continuu şi ard calorii.

Cum îţi îngrijeşti părul?


Folosesc 4-5 feluri de uleiuri (de argan, măsline, sâmburi de caise, strugure, jojoba), din care fac o mască şi o aplic pe părul umed. Apoi îmi pun o cască, un prosop  şi dorm aşa. A doua zi dimineaţă îmi spal parul şi arată foarte hidratat, fin si proaspăt.  

Ai vreun truc care şterge semnele de oboseală?


Eu arăt fresh chiar dacă nu am dormit toată noaptea, am avut concerte sau am condus ore în şir, pentru că mănânc sănătos, beau cafea îndulcită cu miere şi scorţişoară şi, astfel, faţa mea arată impecabil, fără cearcăne.

Ce tratamente faciale foloseşti?

Merg la Noblezza, o clinică de estetica, întreţinere corporală şi facială non-invazivă, unde fac tratamentul Madonnei, cel cu Intraceuticals, cu oxigen hiperbaric. Tratamentele nu se opresc doar la exterior, fac injecţii cu fire de colagen o dată la 18 luni, iar o dată la 6 luni injecţii cu aminoacizi. De asemenea, fac tratamente cu radiofrecvenţă, de micro-dermo-abraziune, de criogenare, cu ultrasunete, de epilare definitvă, cavitatie şi, bineînţeles, masaje de relaxare şi bronzare organică.

Foto: Cristina Nichituş

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: