Cum arătau vedetele înainte să-şi angajeze stilist

Acum au în spate o armată de stilişti, însă, înainte de a deveni celebre, vedetele din galeria foto de mai jos nu ieşeau în evidenţă cu perfecţiunea lor.
  • Publicat:

Acum au în spate o armată de stilişti care le analizează în detaliu orice fir de păr sau scamă de pe haină, însă, înainte de a deveni celebre, vedetele din galeria foto de mai jos nu ieşeau în evidenţă cu perfecţiunea lor.

BrightSide a întocmit o galerie foto cu 15 vedete imortalizate înainte şi după ce şi-au angajat un stilist. Astfel, poţi observa transformările fabuloase prin care au trecut celebrităţile.

Galerie foto

vezi galeria
15 foto

Coafuri radical schimbate, operaţii estetice sau slăbiri spectaculoase – toate acestea sunt aspecte la care vedetele au avut de lucrat pentru a ajunge la lookul impecabil pe care îl afişează în prezent pe covorul rou.

Aruncă o privire în galeria FOTO şi spune-ne în secţiunea de comentarii cum crezi că le stătea mai bine vedetelor: înainte sau după makeover?

Credit FOTO: rexfeatures.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Vezi cum arată Pink de România!
Vezi cum arată Pink de România!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: