Cum arătau top-modelele anilor ’90 GALERIE FOTO

Numele lor răsună pe toate continentele iar faima câştigată în urmă cu 20 de ani pare să aibă încă ecouri, chiar dacă ridurile şi silueta acestor top-modele nu mai sunt tocmai...de top.
  • Publicat:

Numele lor răsună pe toate continentele iar faima câştigată în urmă cu 20 de ani pare să aibă încă ecouri, chiar dacă ridurile şi silueta acestor top-modele nu mai sunt tocmai…de top. 

Claudia Schiffer, Cindy Crawford….vă sună cunoscute aceste nume? Desigur! Ele sunt femeile care au făcut cândva istorie în prezentările de modă. 

Şi nu doar frumuseţea lor era apreciată, ci şi ţinutele, care astăzi ar părea mai degrabă demodate în opinia tinerelor. Noi le considerăm însă piese vestimentare statement, care nu au moarte şi vor fi întotdeauna o dovadă de rafinament, bun gust şi conservatorism în doze perfecte.

Însă nici în anii ‘ 90 defilările pe podium în costume de baie ori lenjerie intimă nu erau lipsite din peisaj. Dovadă stau imaginile de colecţie cu Eva Herzigova, Heidi Klum, Naomi Campbell sau Linda Evangelista. 

Intră în GALERIA FOTO de mai jos şi vezi cum arătau top-modelele şi ţinutele propuse de designeri în urmă cu două decenii.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: