Coafura Dianei Kruger la petrecerea Vanity Fair la premiile Oscar

“M-a inspirat ţinuta superbă pe care a purtat-o Diane. Mi-a plăcut topul vaporos şi am vrut să creez aceaşi mişcare şi în coafură.” declara hairstylist-ul celebritatilor Adir Abergel
  • Publicat:
Coafura Dianei Kruger la petrecerea Vanity Fair la premiile Oscar

“M-a inspirat ţinuta superbă pe care a purtat-o Diane. Mi-a plăcut topul vaporos şi am vrut să creez aceaşi mişcare şi în coafură.” declara hairstylist-ul celebritatilor Adir Abergel pentru Moroccanoil.

Iată etapele realizării acestei coafuri:

Am început prin împărţirea părului într-o parte laterală profundă. Un mare truc este cel de a-ţi urmări punctul cel mai înalt al arcului de sprânceană pentru a face împărţirea.
Apoi am aplicat Spuma pentru Volum de la rădăcini spre vârfuri.

Am uscat părul folosindu-mă de mâini până când acesta a fost 100% uscat. Apoi, am împărţit părul în secţiuni mici şi cu ajutorul unui drot am ondulat tot părul.
La sfârşit am pulverizat cu Spray puternic de păr strălucitor Moroccanoil pentru fixare.

Pasul următor a fost să perii părul cu ajutorul periei ovale şi am creeat înălţime periind părul spre spate.

Apoi am strâns părul într-o parte şi l-am fixat într-o coadă de cal. Am luat o mică secţiune de păr pe care am înfăşurat-o în jurul cozii pentru a acoperi elasticul. Cealaltă parte a părului am lăsat-o să curgă ca o cascadă în jos, un val în stilul anilor 20.

Am netezit look-ul cu ajutorul Cremei Hidratante pentru coafat Moroccanoil şi apoi am fixat cu Spray puternic de strălucire.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: