Secretele frumuseţii lui Charlize Theron

O ştii din numeroasele filme în care a jucat excepţional, cum ar fi „Battle in Seattle” sau rolul din „The Devil’s Advocate” care a făcut-o celebră. Da, vorbim despre Charlize Theron, frumoasa actriţă de la Hollywood care la cei 39 de ani ai săi arată de maxim 20. În 2007 a primit distincţia „Sexiest Woman Alive” (Cea mai frumoasă femeie în viaţă) şi nu degeaba! Diva arată impecabil, fără urmă de rid sau celulită, cu un ten luminos şi lipsit de orice defect!
  • Publicat:

O ştii din numeroasele filme în care a jucat excepţional, cum ar fi „Battle in Seattle” sau rolul din „The Devil’s Advocate” care a făcut-o celebră.

Da, vorbim despre Charlize Theron, frumoasa actriţă de la Hollywood care la cei 40 de ani ai săi arată de maxim 20. În 2007 a primit distincţia „Sexiest Woman Alive” (Cea mai frumoasă femeie în viaţă) şi nu degeaba!

Diva arată impecabil, fără urmă de rid sau celulită, cu un ten luminos şi lipsit de orice defect!

Zâmbitoare şi pozitivă indiferent de momentul în care este surprinsă, Charlize Theron arată impecabil şi ne împărtăşeşte şi nouă secretele frumuseţii sale!

În ceea ce priveşte machiajul, diva susţine că este adepta machiajului natural, dar că principala ei regulă pentru frumuseţe are de-a face cu ochii, mai exact cu genele. „Regula mea principală este curbarea genelorspune actriţa, folosind apoi puţină mascara pentru a le contura, dar nimic mai mult.

Iar pentru că este extrem de ocupată şi timpul pentru odihnă nu îi este suficient, se confruntă deseori cu cearcănele, dar spune că scapă de ele la fel de uşor, punând două linguri în frigider şi ţinându-le apoi pe ochi timp de 2 minute.

Cât despre ten, Charlize spune că nu este fanul soluţiilor scumpe de curăţare şi că secretul ei, oricât de banal ar părea, este faptul că se spală foarte des pe faţă cu apă rece. De asemenea, aceasta spune că nu foloseşte nici un fel de demachiant, ci doar un gel de curăţare care îi este suficient pentru a elimina urmele de mascara şi fond de ten de pe faţă.

Actriţa nu uită nici de protecţia solară, firmând că „o femeie inteligentă, care ţine la frumuseţea sa, nu va ieşi niciodată din casă fără a aplica în prealabil o cremă cu factor SPF 50”.

Când a fost întrebată dacă are sau plănuieşte să-şi facă vreo operaţie estetică, diva susţine că nu s-a gândit niciodată la asta, dar că ar trebui să o mai întrebăm o dată, peste zece ani.

În ceea ce priveşte coafura, totuşi, vedeta nu are păreri foarte hotărâte, susţinând că trebuie mereu să se tundă sau să se vopsească pentru anumite roluri şi de aceea încearcă să nu se „ataşeze” prea mult de un anumit stil.

Cu toate acestea, ne dezvăluie faptul că atunci când este liberă şi nu are filmări, preferă să îşi poarte părul cât mai scurt şi cât mai uşor de coafat, pentru a nu trebui să îl supună şi în timpul liber procedeelor de coafare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: