Cele mai spectaculoase costume de Halloween purtate de vedete! GALERIE FOTO

Halloween e una dintre cele mai aşteptate sărbători ale anului, mai ales de către vedetele care abia aşteaptă un motiv să iasă din tipare!
  • Publicat:

Halloween e una dintre cele mai aşteptate sărbători ale anului, mai ales de către vedetele care abia aşteaptă un motiv să iasă din tipare!

Anul trecut, vedete precum Beyonce, Paris Hilton sau Miley Cyrus au renunţat pentru o noapte la rochiile şi pantofii de designeri şi au adoptat un look cel puţin bizar!

Îmbrăcate în costume extravagante, ciudate, dar speciale, când vine vorba de divele din showbizul internaţional, Halloweenul nu poate să fie decât spectaculos!

Aşadar, dacă nu ştii cum să te costumezi anul acesta, intră în Galeria FOTO şi inspiră-te de la vedete!

Sursa foto: www.brit.co

Dacă intenţionezi să te costumezi pentru o petrecere de Halloween, iată în această galerie foto câteva Idei de machiaj pentru Halloween! sau vezi acest video ca să ştii cum să sculptezi simplu şi rapid un dovleac.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: