Cel mai sexy posterior, acoperit de costume de baie HOT – Galerie FOTO

Te întrebi ce mai face Jen Selter, vedeta care a stârnit minţile bărbaţilor de pretutindeni cu ajutorul posteriorului său perfect?
  • Publicat:

Te întrebi ce mai face Jen Selter, vedeta pasionată de fitness care a stârnit minţile bărbaţilor de pretutindeni cu ajutorul posteriorului său perfect?

Ei bine, Jen continuă să se antreneze pentru a-şi menţine cel mai preţios atu şi nu ratează nici o ocazie să se pozeze în costume de baie minuscule, postând apoi imaginile pe pagina sa personală de Facebook.

Deşi posteriorul frumoasei brunete pare prea frumos ca să fie adevărat, vedeta susţine că nu a apelat la nici un fel de ajustare pe cale chirurgicală ci, din contră, munceşte din greu la sala de sport pentru a-şi menţine frumuseţea venusiană.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: