Ce îşi doreşte Laura Cosoi de la Moş Crăciun

Află ce îşi doreşte Laura Cosoi de la Moş Crăciun şi unde îşi va petrece vedeta sărbătorile de iarnă!
  • Publicat:

Laura Cosoi a acceptat provocarea primită de la hairstylistul Adrian Perjovschi de a participa la proiectul „Transformări radicale by Jovsky Studio” şi a ales un look pe care nu l-a mai avut până acum, un personaj pe care şi l-a dorit întotdeauna, Crăiasa Zăpezii.

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu Crăiasa Zăpezii, pentru că mi se pare simbolul iernii, eu sunt născută iarna, iar când eram mică eram fulg de nea la toate serbările. Mi se pare un rol destul de versatil, complex, deşi primul gând poate duce la ceva clasic”, spune Laura Cosoi. 

„Laura este o persoană foarte talentată, profesionistă şi întotdeauna îmi face plăcere să lucrăm împreună, ne ştim de aproape 12 ani şi m-am bucurat foarte mult când a acceptat provocarea noastră, au ieşit fotografii extraordinare, perfecte pentru sărbătorile care se apropie şi pe care le aşteptăm cu atâta drag”, spune hairstylistul Adrian Perjovschi. 

„Cu Adi am lucrat întotdeauna foarte bine, este şi un prieten foarte drag cu care am copilărit ca să spun aşa. Îmi amintesc că imediat ce am ajuns în Bucureşti, el a fost primul care mi-a deschis culoarea părului, m-a făcut blondă. De atunci, ne leagă o prietenie, înainte de o relaţie profesională”, adaugă Laura Cosoi.

Întrebată ce îşi doreşte de la Moş Crăciun, Crăiasa  Zăpezii a răspuns foarte prompt: zăpadă.

„Mă simt foarte bine de fiecare dată când ninge, nu-mi place neapărat frigul, dar sărbătorile de iarnă şi zăpada mi se pare că aduc curăţenie şi în suflet. De sărbători voi merge la Târgu Mureş la părinţii lui Cosmin şi la Iaşi evident, apoi vom pleca într-o vacanţă, la cald. Mă aşteaptă un 2017 plin, este anul cocoşului, se pare că va fi anul meu”, declară Laura Cosoi.

Sedinta foto realizată de The Storyalist poate fi văzută integral aici

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Trucuri de frumuseţe de la topmodele
Trucuri de frumuseţe de la topmodele
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: