Cătălina Ponor a adoptat un nou look. Vezi cum arată după transformare (galerie foto)

A fost supranumită Zeiţa de la Atena datorită titlului olimpic câştigat în capitala Greciei în 2004, iar zilele trecute a devenit personajul cu care a fost asemuită. Cătălina Ponor a fost transformată în Zeiţa Atena de hairstylist-ul Adrian Perjovschi.
  • Publicat:
Cătălina Ponor a adoptat un nou look. Vezi cum arată după transformare (galerie foto)

A fost supranumită Zeiţa de la Atena datorită titlului olimpic câştigat în capitala Greciei în 2004, iar zilele trecute a devenit personajul cu care a fost asemuită. Cătălina Ponor a fost transformată în Zeiţa Atena de hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

Cătălina Ponor a avut parte de o schimbare radicală. “În general adopt un machiaj natural, outfit casual şi cât mai lejer, aşa că m-am bucurat de această transformare, a fost o provocare pentru mine, cu tot ce a implicat ea: de la make-up, par, outfit şi până la toată desfăşurarea de forţe de care am avut parte. M-am bucurat să-mi reamintesc un moment care a însemnat atât de mult pentru mine. Multumesc echipei şi tuturor celor care au participat la acest episod frumos”, mărturiseşte Cătălina Ponor. 

“Acest tip de coafură este printre preferatele mele, este o coafură grecească, o coafură care exprimă feminitate, elegantţă, stil, voluptate, mai ales dacă le adaptezi unui personaj puternic, cum e Cătălina. Plus că este o mare onoare pentru noi să lucrăm cu o  campioană, ne-a inspirat cu reuşitele ei, ne-am relaxat şi am lucrat foarte bine împreună, deşi, la început, am avut cu toţii emoţii, deoarece o aveam în salon”, măturiseşte Adrian Perjovschi.

Madda Petcu, make-up artist, a realizat partea de machiaj, iar stilista Luci Faur i-a ales Cătălinei ţinuta. De la machiaj, păr, până la outfit şi culori, toată transformarea a fost inspirată de zeiţa Atena, pe stilul de gladiator-luptător, cu influenţe şi accesorii din Grecia Antică. 

Galerie foto

vezi galeria
6 foto
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: