Cântăreaţa Corina nu ţine diete şi îşi cumpără haine online

Corina, una dintre cele mai apreciate şi nonconformiste cântăreţe din România, activează pe piaţă românească muzicală pe primele locuri în topuri de peste 10 ani. Am însoţit-o la o şedinţă de yoga – sport al trupului şi minţii ale ale cărei taine încearcă să le pătrundă.
  • Publicat:

Corina, una dintre cele mai apreciate şi nonconformiste cântăreţe din România, activează pe piaţă românească muzicală pe primele locuri în topuri de peste 10 ani.

Am însoţit-o la o şedinţă de yoga – sport al trupului şi minţii ale ale cărei taine încearcă să le pătrundă.

CSÎD: Corina, eşti un artist cameleonic. Ce/cine stă în spatele reinventării?

Corina: Sufletul şi pasiunile mele 🙂 . Îmi place să-mi compun ţinute, o fac de dragoste. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu altfel, de mică făceam tot felul de combinaţii vestimentare năstruşnice şi nu mi-a fost teamă să port ce-mi doream în combinaţiile pe care le doream, chiar dacă ele se abăteau de la obiceiurile celor din jur. Am avut de-a lungul timpului parte de sfaturile mai multor stilişti talentaţi, însă de câţiva ani mă ocup singură de conceptul imaginii mele, de apariţii, de ţinutele de concerte sau de outfiturile clipurilor mele.

CSÎD: Ţinutele tale de scenă sunt îndrăzneţe. Ce faci pentru a te menţine în forme şi în formă?

Corina: Atunci când am timp, merg la sală, unde fac tot felul de programe, fac yoga, pilates, kickbox, tabata abs şi tripoziţional. Nimic nu se compară cu programele de yoga şi de Pilates de la sălile de sport, pentru că acolo ai antrenor care îţi coordonează sesiunile de mişcare şi te direcţionează să faci mişcările corect pentru a fi cât mai eficiente. Atunci când este vreme frumoasă, obişnuiesc să fac plimbări lungi cu bicicleta prin pădurea de lângă casă sau merg uneori cu rolele sau cu Robin, cu trotineta. Iarna îmi place să mă dau cu snowboard-ul. Diete nu ţin, n-am ţinut niciodată, însă încerc să am o alimentaţie echilibrată, fără restricţii care să mă frustreze. Cred în teoria “puţin din tot”, fără excese, însă cu grijă. 

CSÎD: Yoga. Povesteşte-ne relaţia ta cu acest sport al minţii şi trupului.

Corina: Yoga m-a învăţat că dacă ai un corp echilibrat, ai şi o minte echilibrată. Mă simt bine când fac yoga, mă solicită, dar îmi dă şi o stare de linişte acest tip de mişcare. Simt că îmi cunosc mai bine trupul, că reuşesc să coordonez starea mea interioară cu mişcările pe care le fac. Este atât de frumoasă împletirea între minte şi trup la orele de yoga, încât simt o linişte aparte în urma acestor şedinţe.

CSÎD: Cum arată garderoba ta?

Corina: Foarte colorată şi foarte, foarte mare. Am un dressing încăpător şi foarte bine organizat, altfel sincer nu m-aş fi descurcat :). Ţinutele pentru concerte sunt într-o anumită parte a dressing-ului, ţinutele casual în altă parte, fiecare lucru este pus la locul lui, în categoria potrivită, niciodată la grămadă sau în sertarul greşit. Accesoriile au locul lor, pantofii sunt toţi depozitaţi în ordine. Cel puţin o dată pe an fac ordine în hainele din dressing şi le dau fie unor case de copii, fie unor verişoare de la Satu Mare care abia aşteaptă momentul. Am câteva piese pe care le păstrez de ani de zile, ţin mult la ele şi cred că sunt genul care nu se demodează niciodată. Îmi cumpăr de obicei piese exclusiviste care nu au cum să se demodeze şi pe care le port ani de zile în diverse combinaţii.

CSÎD: De unde faci shopping şi cât de des?

Corina: Fac shopping online, de cele mai multe ori, mi se pare cel mai smart să fac astfel. Foarte rar mai fac shopping atunci când merg în vacanţă, pentru că atunci prefer să mă bucur de peisaje, să vizitez locurile, să stau cu oamenii dragi. Şi de multe ori când îţi propui să ai o zi de shopping, te grăbeşti, iei multe lucruri fără să cântăreşti foarte bine alegerile şi te trezeşti acasă că ai omis ceva sau nu mai esti mulţumită de ce ai luat în grabă dintr-un loc în care te-ai simţit bine, dar poate ţi-ai pierdut răbdarea. Aşa că, atunci când am nevoie de ceva anume, intru pe site-urile mele preferate, unele foarte cool, şi iau doar când şi ce îmi trebuie după ce gândesc bine achiziţia şi combinaţiile.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: