Andreea Diaconu ne arată ce să purtăm la plajă vara aceasta!

Andreea Diaconu, tânăra de 22 ani este considerată, la ora actuală, ca fiind cel mai sexy model din România şi una dintre cele mai frumoase prezenţe feminine din lumea modei.
  • Publicat:

Andreea Diaconu, în vârstă de 22 ani, este considerată, la ora actuală, cel mai sexy model din România şi una dintre cele mai frumoase prezenţe feminine din lumea modei.

Frumoasa româncă are din ce în ce mai mult succes în cariera sa de model, prezentând pentru case mari de modă, cum ar fi Victoria’s Secret, şi fiind protagonista a mai multe clipuri comerciale, ultima ei apariţie de acest fel fiind alături de bine-cunoscutul David Beckham.

Recent, modelul a pozat pentru Etam – un brand celebru de lenjerie intimă – prezentând noua colecţie de costume de baie!

Intră în galeria FOTO pentu a fi la curent cu ce se poartă vara aceasta!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: