Alicia Keys a renunţat complet la machiaj

Fără machiaj şi fără artificii, Alicia Keys ne inspiră prin naturaleţe şi încredere în sine - cele mai bune accesorii ale unei femei puternice!
  • Publicat:

La gala premiilor VMA de anul acesta Kim Kardashian a purtat o ţinută  minimalistă, iar Kanye West doar un simplu tricou. Cu toate acestea persoana care a surprins cel mai mult a fost cântăreaţa Alicia Keys. Fără machiaj şi fără artificii, Alicia Keys ne inspiră prin naturaleţe şi încredere în sine – cele mai bune accesorii ale unei femei puternice!

Alicia Keys a decis cu ceva vreme în urmă să renunţe complet la machiaj, şi a scris despre asta în publicatia online a Lenei Dunham, The Lenny Letter.

“Faţa mea era complet expusă. Purtam un tricou. Şi jur că nu m-am simţit vreodată mai puternică, mai liberă,  mai frumoasă cu adevărat. Sper că este o revolutie… nu mai vreau să mă acopăr. Nici faţa, nici mintea, nici sufletul, nici gândurile şi nici visele, să nu îmi mai acopăr îîncercările sau şi creşterea emotională. Nimic.”

Cântăreaţă a apărut pentru prima dată fără machiaj pe covorul roşu la gala premiilot BET. Atunci make-up artistul ei a postat pe Instagram o fotografie şi a scris #nomakeupmakeup. Apoi, aceasta apărut fără machiaj în emisiunea concurs The Voice.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: