11 rochii de Oscar pe care le poţi purta ca rochii de mireasă – GALERIE FOTO

Indiferent dacă vrei o nuntă de prinţesă, o petrecere matrimonială hippie sau una extravagantă, printre ţinutele de la Oscar de anul acesta vei găsi cu siguranţă rochia potrivită!Indiferent dacă vrei o nuntă de prinţese, o petrecere matrimonială hippie sau una extravagantă, printre ţinutele de la Oscar de anul acesta vei găsi cu siguranţă rochia potrivită!
  • Publicat:

Căsătoria este pentru majoritatea femeilor cea mai aşteptată şi frumoasă ceremonie din viaţă. Şi pentru că vrem ca în ziua nunţii să fie totul perfect, ne ocupăm cu atenţie de fiecare detaliu. Cel mai important dintre ele? Rochia, bineînţeles. Sirenă? Prinţesă? Lungă? Scurtă? Cu mâneci? Fără?

Avem atât de multe posibilităţi încât ne este din ce în ce mai greu să ne hotărâm. Şi dacă te pregăteşti de marele eveniment, ţi-am pregătit câteva ţinute inspirate de la Hollywood din care să alegi.

Indiferent dacă vrei o nuntă de prinţesă, o petrecere matrimonială hippie sau una extravagantă, printre ţinutele de la Oscar de anul acesta vei găsi cu siguranţă rochia potrivită!

Sursa foto: brit.co

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: