Lectia despre alb a unui zambet cuceritor

Cei din jurul nostru nu stiu ce facem ca sa ne mentinem aceasta imagine. Si, in general, nici nu dorim sa afle. Nu vrem sa se stie ca ieri am fost la cosmetica sau cate ore am petrecut in sala de fitness. Singurul loc de unde plecam cu zambetul pe buze, uitandu-ne pe furis in jur sa vedem daca noua freza este remarcata, este coaforul.
  • Publicat:
Lectia despre alb a unui zambet cuceritor
Lectia despre alb a unui zambet cuceritor

Cei din jurul nostru nu stiu ce facem ca sa ne mentinem aceasta imagine. Si, in general, nici nu dorim sa afle. Nu vrem sa se stie ca ieri am fost la cosmetica sau cate ore am petrecut in sala de fitness. Singurul loc de unde plecam cu zambetul pe buze, uitandu-ne pe furis in jur sa vedem daca noua freza este remarcata, este coaforul. Cum ar fi sa iesim pe usa cabinetului stomatologic si primul cunoscut pe care il intalnim sa ne zica: „Vai, draga, dar ce dinti noi ti-ai pus?”.

Micile artificii pe care le folosim trebuie sa treaca neobservate, doar efectul trebuie sa fie remarcat. Albirea dintilor este unul dintre artificii. In fiecare dimineata, multe dintre noi ne uitam in oglinda si trecem in revista fiecare centimentru al fetei, uitandu-ne cu inima stransa daca nu cumva a mai aparut un rid la coltul ochiului. Apoi ne gandim ca poate ar trebui sa nu mai fim atat de darnice cu zambetul nostru pentru ca ridurile de expresie incep sa se adanceasca. Si sunt sigura ca fiecare sfarseste acest mic ritual matinal cu un zambet larg in oglinda, cautand parca o dantura mai frumoasa, mai alba si mai stralucitoare.

O singura vizita la cabinetul stomatologic ne apropie de perfectiune. Dupa o curatire profesionala a dintilor, stomatologul va confectiona gutierele de albire a dintilor, adica o copie transparenta dintr-un plastic moale a formei danturii.

In fiecare seara, dupa ritualul de spalare pe dinti, gutierele se umplu cu un gel special primit de la stomatolog si se asaza pe dinti. Dupa fiecare somn, dintii vor fi un pic mai albi decat in seara precedenta. Tratamentul dureaza doua saptamani. Nu este nici o problema daca se intrerupe o zi sau doua, rezultatul dureaza in jur de doi ani si nu are efecte secundare. Cei care beau multa cafea sau fumeaza mai multe pachete de tigari trebuie sa recurga mai des la tratamentele de albire a dintilor. Vizita la dentist este obligatorie atat pe parcursul tratamentului, cat si la sfarsitul sau. Din pacate, gelul de albit are efect doar asupra dintilor naturali de aceea el trebuie folosit inainte de inceperea unor lucrari stomatologice.

Dupa terminarea tratamentului, este nevoie de cateva zile pentru stabilizarea culorii dentare. Abia in acest moment, se pot incepe alte tratamente ce presupun utilizarea unor materiale fizionomice ce trebuie potrivite la culoarea dintilor naturali.

Dinti albi

– Folositi nuante de ruj care va pun in evidenta frumusetea dintilor! Tonurile de rosu si visiniu vor da impresia de alb stralucitor.
– Evitati culorile care estompeaza albul dintilor! Tonurile de maro si orange transforma albul in galbui.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Glamour Beauty
Glamour Beauty
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”