It’s Only Innocence & Natural Style

Pentru o seara speciala, o aparitie de senzatie... Dar tu esti prinsa in febra agitatiei din preajma petrecerii de Revelion si nu stii ce look sa afisezi de data asta? Opteaza pentru un "natural look"! Este la fel de nimerit atat pentru o tinuta de seara, cat si pentru una sport. Garantat!
  • Publicat:
It's Only Innocence & Natural Style
It's Only Innocence & Natural Style

Pentru o seara speciala, o aparitie de senzatie… Dar tu esti prinsa in febra agitatiei din preajma petrecerii de Revelion si nu stii ce look sa afisezi de data asta? Opteaza pentru un „natural look”! Este la fel de nimerit atat pentru o tinuta de seara, cat si pentru una sport. Garantat!

 


Pretty Woman

Esti invitata la o petrecere speciala in noaptea dintre ani si nu stii ce machiaj s-ar potrivi mai bine unei rochii superbe de seara? Ei bine, afla ca poti obtine fara prea mari batai de cap un look de senzatie. Secretul? Un ten neutru, curat si gene superioare intens rimelate. Prin urmare, o mascara maro este piesa de rezistenta a unui astfel de machiaj. Fata curata si gloss-ul fructat desavarsesc acest natural look. Cateva agrafe si putin fixativ vor face ca si coafura sa fie la fel de reusita. Prinde-ti parul intr-un coc rebel adus spre varful capului. Nu trebuie sa te sperie ideea de par ciufulit, esti in trend si merge si cu tinuta. Fii inocenta!

Sweet Diva

Pentru ca un eveniment special trebuie abordat cu deplina implicare si timpul este contra cronometru, alege cea mai rapida, eficienta si sigura solutie. Pentru un make-up de senzatie apeleaza mai intai la o crema hidratanta, peste care ulterior vei aplica un fond de ten fluid, hidratant. Tenul trebuie sa fie impecabil, ca de portelan. Pentru un astfel de efect apeleaza cu incredere la o pudra translucida pe care sa o aplici pe axul facial, iar pentru pometi doar o usoara tusa de fard de obraz.

Bejurile neutre vor imbraca arcada si pleoapa superioara, iar genele vor fi puse in valoare de un black mascara dat cu generozitate. Un strop de roz pentru machiajul ochilor va genera un aer angelic, de senzualitate… Pentru buze, este ideal un gloss fructat, stralucitor. Acestui tip de frumusete i se potriveste de minune eleganta aristocratica subliniata de coafura. Si pentru ca vrei sa fii din cap pana in picioare diva vremurilor de altadata, pentru coafura alege un coc pe baza de impletituri. Suvitele impletite sunt usor de realizat si ofera un plus de farmec cu fiecare ocazie. Fii seducatoare!

Sporty Girl

Esti gata sa dai lovitura, chiar si atunci cand alegi pentru seara speciala dintre ani o tinuta sport? Fie ca te afli in varf de munte sau preferi sa colinzi strazile unui oras care palpita de sarbatoare, look-ul tau trebuie sa fie la inaltime. Si e chiar foarte simplu, daca te folosesti de cateva produse de make-up, urmand pas cu pas indicatiile machiajului dorit si, nu in ultimul rand, daca dai frau liber imaginatiei. Consulta-ti trusa de machiaj si asigura-te ca ai sa gasesti in ea un creion contur pentru pleoape de culoare verde sau albastru.

De asemenea, fardul alb este extrem de pretios. Efectul de lumina, de claritate si de marire va fi asigurat de aplicarea albului de jur imprejurul ochiului. Incearca un mascara turcoaz pentru rimelarea genelor. Pentru pometi de papusa aplica pe centrul obrazului un fard in nuante de roz, portocaliu. Buze stralucitoare? Da! Tot ce trebuie sa faci este sa pui pigment sidefat pe centrul buzei inferioare si pe arcul buzei superioare. Nu uita nici de balsamul de buze. Coafura va fi gata la minut. Leaga-ti parul intr-o coada cu un elastic lat uni. Fii fresh!

Pictorial realizat de Mihai Dascalescu
Beauty editor: Andreea CHIRILA
Make-up: ANA MARIA GORGONETU
Hair stylist: DANA PETRESCU, Fantasy Hair Team
Model: MARA SESAN, MRA Models Agency

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”