Vrei sa arati ca un star? Alege smokey eyes!

Oricat de minimal ar fi un beauty case nu trebuie sa-ti lipseasca un fond de ten, mascara, ruj si o pudra luminoasa. Ca si fondul de ten, pudra irizanta ofera stralucire oricarui tip de ten daca stii unde sa o aplici. Uniform este secretul! Cu smokey eyes mergi la sigur si esti mereu in trend.
  • Publicat:
Vrei sa arati ca un star? Alege smokey eyes!
Vrei sa arati ca un star? Alege smokey eyes!

Oricat de minimal ar fi un beauty case, nu trebuie sa-ti lipseasca un fond de ten, mascara, ruj si o pudra luminoasa. Ca si fondul de ten, pudra irizanta ofera stralucire oricarui tip de ten daca stii unde sa o aplici. Uniform este secretul! Cu smokey eyes mergi la sigur si esti mereu in trend.

Este foarte importanta baza de machiaj, si anume produsele care se aplica direct pe piele: fondul de ten, fardul corector, pudra. Lipsa fondului de ten ca start pentru machiaj este greseala nr. 1, sustin make-up artistii. Chimicalele si radiatiile nocive sunt dusmani de temut la adresa tenului de portelan. De aceea, baza de machiaj devine imperios necesara. Trebuie sa fie cu putere mare de acoperire pentru suprafetele vizibile: fata, gat, decolteu, brate.

Ideal ar fi ca in momentul in care aplici fondul de ten, sa nu folosesti accesorii intermediare – pensula, burete, aerograf. Foloseste mana, simte textura pielii, maseaza usor. Atentie! Mana trebuie sa fie usoara si ferma in acelasi timp. Fondul de ten se va masa bine pe piele pentru a fi natural si pentru a se fixa bine.

Produsul vedeta este fondul de ten cu minerale. Reteta succesului pentru o aparitie de senzatie ramane in continuare stilul „smokey eyes”, un machiaj senzual usor de realizat. Pe pleoape se aplica o baza grasa sau un creion bine mixat cu fondul de ten si pe aceasta baza se aplica un strat de fard pentru pleoape inchis la culoare, negru, gri, antracit, bleumarin, aubergine. Daca acest machiaj este realizat corect, cu pleoapa inferioara fardata echilibrat, se poate obtine o imagine de star.

Cu acest gen de machiaj se asociaza un ruj corai, mat, asortat cu fardul pentru obraz.

Citeste si:Se poarta buzele pline!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Revigoreaza-te de Sarbatori!
Revigoreaza-te de Sarbatori!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân