Vitalitate si frumusete la temperaturi scazute

Fulgii de nea sunt cu adevarat magici, dar temperaturile scazute care-l insotesc sunt un inamic de temut al frumusetii.
  • Publicat:
Vitalitate si frumusete la temperaturi scazute
Vitalitate si frumusete la temperaturi scazute

Iarna si-a intrat in drepturi, iar pielea ta are nevoie de rasfat si protectie suplimentara pentru a-si recapata elasticitatea si stralucirea. Frigul de afara este o adevarata provocare pentru corpul tau, acesta fiind si principalul factor responsabil pentru deshidratare, eczeme sau infectii. Prin urmare, trebuie sa excelezi la capitolul ingrijire corporala.

Fulgii de nea sunt cu adevarat magici, dar temperaturile scazute care-l insotesc sunt un inamic de temut al frumusetii. Pentru ca pielea are cel mai mult de suferit in anotimpul rece, este recomandat sa iei urgent masuri. Efectele nedorite cauzate de zilele reci de iarna pot fi prevenite printr-o ingrijire atenta a pielii.

Este foarte important sa stopezi deshidratarea si sa refaci zonele afectate printr-o protectie optima. Cert este ca, avand corespunzator grija de tine, treci cu bine peste toate aceste obstacole, stimuland capacitatea pielii de a se adapta conditiilor vitrege.

Produsele destinate ingrijirii corporale sunt armele secrete ce ofera ingrijire si infrumusetare atat de necesare in acest sezon. Atentie! Ingredientele naturale din compozitia cremelor, lotiunilor, uleiurilor, gelurilor de dus, balsamurilor pentru buze sunt cele mai eficiente.

Secretele unui ten perfect

Migalele, fructele arborelui de Argan, detin in interior o veritabila comoara: uleiul de Argan, „aurul lichid al Marocului”. Acesta este produs in baza unei retete specifice, al carei secret ancestral este pastrat de catre femeile marocane. Adevarate minuni atat pentru ten, cat si pentru par le ofera argila marocana.

Alege o masca ultra-delicata, care asociaza uleiul de argan bio si argila marocana, pentru proprietatile sale purificatoare si delicate. Aplica aceasta masca ultra-delicata in strat dens, pe par si ten. Las-o să acţioneze timp de 5 minute, apoi clăteşte. Tenul este purificat, uniformizat şi îşi regăseşte aspectul strălucitor. Părul este mătăsos, vizibil mai frumos.

SOS buze & mâini

Buzele şi mâinile sunt cele mai expuse în această perioadă, tocmai de aceea necesită o îngrijire specială pentru a evita uscarea şi crăparea lor. Un balsam pentru îngrijirea buzelor, cât şi o cremă hidratantă de mâini previn aceste inconveniente. Adio piele uscată, aspră şi crăpată. Formulele cu Dexpantenol calmează rapid buzele crăpate, iar mentolul răcoreşte şi calmează instantaneu buzele afectate. Astfel, pielea este vindecată, îşi recapătă elasticitatea şi textura catifelată şi este vizibil mai netedă, fiind protejată de factorii agresivi de mediu.

Vară pentru corp!

De ce este cătina albă atât de specială? Testele arată că datorită similitudinilor cu lipidele straturilor superioare ale epidermei, conţinutului ridicat de acizi linoleici (acizi graşi nesaturaţi), precum şi datorită acidului palmitoleic (APO), uleiul de cătină albă este deosebit de valoros, el susţinând funcţia de barieră a pielii şi calmând zona iritată. Folosind cătina albă, pielea va simţi că e din nou vară. În plus, conţinutul ridicat de vitamina E protejează pielea împotriva uscării şi demineralizării. De asemenea, conţinutul ridicat de carotinoide ce conferă culoarea portocalie şi caldă a uleiului, ajută la protecţia împotriva razelor UV puternice şi captarea radicalilor liberi.


Beneficiile miraculoase ale cătinei albe reprezintă doar câteva dintre motivele pentru care trebuie neapărat să încerci cosmeticele naturale şi organice pe bază de cătină. De asemenea, crema hidratantă pe bază de Eucerit, complex propriu pielii, cu structuri lichide cristaline care protejează împotriva deshidratării, netezesc şi catifelează, este ideală pentru orice tip de piele din mai multe zone. De beneficiile ei se pot bucura chiar şi cei mici. Pentru a înlătura senzaţia de “piele care ţine” optează pentru un lapte de corp pe bază de ulei. Formulele cremoase cu ulei de migdale asigură hidratarea continuă a pielii şi protejarea împotriva uscării. Astfel, pe timp de iarnă, îngrijirea intensivă este asigurată.

Citeste si: Viitorul frumusetii suna bine: gadgetul minune si lumina galben pulsata

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”