Tunsorile la modă în acest sezon

Un maestru al tunsorilor, Sam McKnight, dezvăluie care sunt liniile de referinţă ale anului 2014. Bucle, onduleuri, breton asimetric, nuanţe punk de blond – iată cum poţi să le încerci. Aşadar, dacă plănuieşti o schimbare de look sau vrei să ştii dacă tunsoarea pe care o ai acum se încadrează şi în tendinţe, trebuie să citeşti mai departe.
  • Publicat:
Tunsorile la modă în acest sezon

Un maestru al tunsorilor, Sam McKnight, dezvăluie care sunt liniile de referinţă ale anului 2014.

Bucle, onduleuri, breton asimetric, nuanţe punk de blond – iată cum poţi să le încerci.

Breton asimetric

Probabil te întrebi: oare aş putea să port aşa ceva? Ei bine, potrivit celor spuse de McKnight, „înainte de forma feţei sau de textura părului, este importantă atitudinea“. Din acest motiv sunt atât de sexy tunsorile băieţeşti – pentru că debordează de încredere în sine.
Apoi, cel de-al doilea aspect ca importanţă este unghiul în care este tuns bretonul. „Bretonul este iniţial înalt şi pătrăţos, dar l-am tuns ca să fie mai fragmentat.“  Spune-i stilistului tău să facă acelaşi lucru, iar pentru textura aceasta mai „aspră“, usucă părul bine apoi pulverizează nişte şampon uscat.

Aşadar, dacă plănuieşti o schimbare de look sau vrei să ştii dacă tunsoarea pe care o ai acum se încadrează şi în tendinţe, trebuie să citeşti mai departe pe www.glamourmagazine.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân