Trucuri cosmetice pentru orice buzunar

Ai geanta plină de produse cosmetice şi totuşi, in cazuri “de urgenţă”, parcă nici un produs nu iţi este la îndemână? Iată câteva tipsuri de beauty, pe care le poţi folosi oricând, fără să ai nevoie de cele mai scumpe, inaccesibile produse.
  • Publicat:
Trucuri cosmetice pentru orice buzunar

Ai geanta plină de produse cosmetice şi totuşi, in cazuri “de urgenţă”, parcă nici un produs nu iţi este la îndemână? Iată câteva tipsuri de beauty, pe care le poţi folosi oricând, fără să ai nevoie de cele mai scumpe şi inaccesibile produse.

Ai rămas fără crema epilatoare? Nici o problemă. Balsamul de păr are exact acelaşi efect: creează o barieră între lama de ras şi piele şi îţi lasă pielea catifelată şi hidratată.

Dacă rujul tău este puţin mai puternic decât îţi doreşti, tamponeză un strat subţire de fond de ten pe buza inferioară. Totodată, dacă rămâi fără anticearcăn, fondul de ten te scapă de problemă. Aplică cu un burete pe partea afectată şi tamponează uşor, fără să îl întinzi.

Iubeşti unghiile roşii dar urăşti petele galbene pe care le lasă în urmă? Freacă-ţi unghiile cu puţină pastă de dinţi şi lasă-le câteva minute, apoi clăteşte-le sub un jet de apă. Oja ta va arăta minunat, va rezista mai mult şi nu va lăsa nici o urmă de pată.

Mascara, produsul de care nu te poţi lipsi, te poate salva şi de lipsa dermatografului. Înmoaie vârful unei pensule în rimel, şi rulează-l de-a lungul liniei genelor. Vei fi surprinsă, dar va funcţiona chiar mai bine decât binecunoscutul tuş.

Chiar dacă mascara folosită promite să dea efectul de gene false, iată o modalitate mai simplă de a avea gene mai mari şi mai bogate: pudra de bebeluşi! Tamponează-ţi genele cu pudră înainte de aplicarea mascarei. Combinată cu mascara, pudra va avea un efect minunat!

Vrei un bronz uniform, dar te-ai săturat de auto-bronzante şi de nocivul solar? Am o veste bună! Îţi poţi crea propria soluţie bronzantă, la tine acasă! Amestecă puţin fard de ochi auriu sau bronzant, într-un tub de loţiune de corp şi amestecă bine. Aplicată apoi pe corp, loţiunea îţi va oferi un “bronz” uniform şi o piele catifelată!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Cum îţi prepari acasă fardul de obraz
Cum îţi prepari acasă fardul de obraz
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân