Tratamente faciale de primăvară în vogă

Pregăteşte-ţi tenul pentru temperaturile ce cresc simţitor. Oferă-i îngrijirea de care are nevoie acum, primăvara! Răsfaţă-te cu cele mai bune produse care te ajută să străluceşti!
  • Publicat:
Tratamente faciale de primăvară în vogă

Pregăteşte-ţi tenul pentru temperaturile ce cresc simţitor. Oferă-i îngrijirea de care are nevoie acum, primăvara!

Răsfaţă-te cu cele mai bune produse care te ajută să străluceşti!

An după an, dornici în a alunga griul iernii, aşteptăm cu înfrigurare primele zile însorite, mirosul florilor şi al copacilor abia înmuguriţi. şi nu numai sufletul se trezeşte la viaţă, ci tot organismul: ne propunem să slăbim şi să pregătim corpul pentru proba sezonului estival: costumul de baie, să adoptăm un regim mai uşor, bazat pe legume şi fructe, să pregătim pielea “agresată” de frig şi ascunsă sub straturi de îmbrăcăminte.

Şi e normal să fie aşa! Eşti femeie şi vrei să te simţi bine în pielea ta, vrei să emani frumuseţe, strălucire şi încredere în propria persoană. Şi pentru ca TU să reuşeşti asta, îţi recomand câteva terapii faciale şi corporale, menite să te facă să te simţi mai pregătită ca niciodată să “înfrunţi” lumea întreagă!

Stimulează colagenul!

Te poţi răsfăţa cu un nou tratament Lab Division eficient împotriva îmbătrânirii tenului Collagen Booster, de la Bruno Vassari. Acesta are la bază o tehnologie revoluţionară ce ajută la stimularea producţiei de colagen a pielii şi are ca scop atenuarea ridurilor, regenerarea celulară şi stoparea procesului de îmbătrânire datorită efectului puternic antioxidant. Cele două ingrediente active principale sunt un cocteil de peptide care stimulează sinteza de colagen, având drept efect o piele mai fermă şi o diminuare a ridurilor. Şi vitamina C care are efect de antiîmbătrânire şi întăreşte stimularea sintezei de colagen. Rezultatul: pielea îşi recapătă tonusul şi devine catifelată. Unde Chic Salon (www.chicsalon.ro). Preţ 300 Lei

Tratament rapid

Ai nevoie de o piele strălucitoare, odihnită care să radieze sănătate prin toţi porii? Tratamentul facial Escale Beauté este ideal înainte de întâlniri sau evenimente şi întâlniri importante, căci durează durează 35 de minute. Terapia debutează cu aplicarea unei comprese aromatice. Urmează apoi o baie de vapori din 5 uleiuri aromatice, o exfoliere, un masaj relaxant, aplicarea unei măşti pentru faţă şi gât şi a unei baze protectoare, pentru ca totul să se încheie cu o energizare a tenului. Unde? Pescariu Sports&SPA (www.pescariusports.ro). Preţ 35 EUR.

Răsfăţ cu  miere de albine

Potrivită pentru toate tipurile de ten, mierea acţionează ca un agent antibacterian şi antifungic, dezinfectând pielea şi grăbind vindecarea ei. |n plus, absoarbe impurităţile, curăţă, tonifiază şi hrăneşte tenul.Terapia începe prin demachierea cu produse care au ca ingredient principal mierea. Apoi tenul este curăţat cu acid glicolic, care favorizează pătrunderea ingredientului principal. Urmează masajul şi masca cu miere care completează răsfăţul pielii. Pentru ochi luminoşi, se aplică o mască cu pietre de jad. Unde? Eter SPA (www.eterspa.ro). Preţ 80 lei.

Reconturare facială cu radiofrecvenţă tripolară

Aplicată în scopul reconturării faciale şi refacerii fermităţii pielii, radiofrecvenţa tripolară încălzeşte ţesuturile, având ca efect contracţia colagenului. Prin creşterea temperaturii, se realizează, în acelaşi timp, stimularea producerii de colagen nou şi refacerea celui existent. Procedura constă în încălzirea în profunzime, cu ajutorului unui aplicator, a zonei vizate (faţă, gât, dar poate fi şi o altă zonă “cu probleme”). Astfel, singura senzaţie resimţită la nivelul pielii este una de căldură.  Pentru rezultate maxime, este nevoie de 6-8 şedinţe, iar durata uneia este de aproximativ 30 min. Unde? Del Mar Medical SPA (www.delmarmedspa.ro). Preţ 100 EUR/şedinţă, iar un pachet de 8 şedinţe costă 60 euro/şedinţă.

Strălucire accesibilă

Terapie HydraFacial este un echipament de hidrodermoabraziune care combină curăţarea, exfolierea, extracţia, hidratarea şi protecţia oferită de antioxidanţi, cu scopul eliminării liniilor fine, porilor măriţi, dar şi tratării tenului acneic, hiperpigmentaţiei şi a petelor de vârstă. Procedura HydraFacial este destinată tuturor tipurilor de ten. Plus că este complet sigură şi pentru tenurile foarte sensibile şi cu coşuri sau acnee. Unde? Noblezza Beauty Lounge (www.noblezza.ro). Preţ 90 euro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Provocările vârstei de 30 de ani
Provocările vârstei de 30 de ani
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân