Traieste la maximum terapiile spa!

Minte sanatoasa in corp sanatos, chip frumos si respiratie ionizata.
  • Publicat:
Traieste la maximum terapiile spa!
Traieste la maximum terapiile spa!

Ritual spa pentru maini si picioare, tratamente de lux cu caviar pentru ten, o respiratie libera si o stare generala de bine. Desfatarea suprema pentru femeile care se respecta!

Lux cu caviar

Pentru un ten sanatos, tanar si plin de stralucire, am ales, desigur, cele mai luxoase tratamente. Nu ne gandim ca am merita altceva decat rasfat suprem, asfel incat ne-am oprit la tratamentul de lux cu caviar, „Art de peau”.

La salonul Tribute by GS, acesta asociaza binefacerile ritualului manual cu al celor mai inalte formule de ingredienti activi: extract de caviar, pudra de aur, colagen pur, acizi de fructe, ulei din samburi de struguri, extracte si uleiuri de fructe (mango, caise, vanilie, noni) floarea pasiunii, ulei de rodie, alge micleiizate, squalane, unt de karite, glucosamine, matrixil, acid hialuleiic, oligoelemente extrase din perle veritabile.

„Art de peau” stimuleaza metabolismul, hidrateaza, confera luminozitate si lupta contra efectelor nefaste pe care le lasa stresul asupra pielii. Pentru o ora si 30 de minute, platiti 350 lei.

Respiratie ionizata la Salina

Minte sanatoasa in corp sanatos, chip frumos si respiratie ionizata! Problemele de sanatate ni se citesc pe chip, iar printre „celebrele” afectiuni ce renasc odata cu sezonul cald se numara sinuzitele si alergiile. Problemele respiratorii au o rezolvare simpla de acum, la Orhideea Spa.

Salina de aici este construita in asa fel incat aerul este introdus fortat printre blocurile de sare. Acest lucru face ca ionizarea aerului sa fie mult mai puternica decat in cazul salinelor artificiale, construite pe principiul umezirii aerului. 60 de minute de relaxare intr-o baie de aer puternic ionizat costa 40 lei pentru adulti si 20 lei pentru copii.|

SPAtitude pentru maini si picioare
 
Mainile si picioarele au nevoie de aceeasi ingrijire si atentie pe care le acordam tenului. Relaxarea si confortul unui spa combina finetea florii de lotus cu forta frunzelor de baobab, pentru a reda spiritul naturii si frumusetea extremitatilor.

Gama SPAtitude pentru maini si picioare de la Peggy Sage promite o piele curata, catifelata si parfumata. Pentru ca ingredientele purifica, netezesc si tonifica epiderma. Hranesc si stimuleaza regenerarea celulara. Calmeaza si decongestioneaza. Infrumuseteaza si parfumeaza mainile si picioarele. Masca hranitoare: 89,50 lei, ser 

ultra-hranitor: 99,10 lei, spray hidratant: 69,30 lei si crema pudrata:  60,60 lei, toate pentru maini. 
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Sa rasturnam 4 mituri despre piele
Sa rasturnam 4 mituri despre piele
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân