Top 5 coafuri de vară

Este vară şi ne place atât să purtăm părul liber cât şi să-l coafăm într-un mod impresionant pentru a-l pune mai mult în valoare. Arabella Saulig, stilistul Wella Professional TOP TEAM, ne recomandă:
  • Publicat:

Este vară şi ne place atât să purtăm părul liber cât şi să-l coafăm într-un mod impresionant pentru a-l pune mai mult în valoare.

În zilele toride preferăm deseori părul strâns, dar chiar şi aşa nu uita că şi părul este expus soarelui, iar ca şi pielea acesta trebuie protejat. Alege produse de îngrijire şi de styling cu filtre UV, iar dacă ai părul mediu sau lung nu uita de serumul pentru vârfuri.

Arabella Saulig, stilistul Wella Professional TOP TEAM, ne recomandă câteva coafuri în tendinţele acestei veri.

Împletituri rebele

În acest sezon împletiturile au devenit mai rebele şi mai texturate.

Partea de sus poate fi lucrată cu aspect de „wet”, sau se poate începe cu o împletitură de la cărare.
Pentru aspectul de „wet” se poate folosi cremă Satin Polish împreună cu fluidul de luciu Exquisite Gloss de la SP.

Ideea este că împletitura în şine să fie uşor desfăcută, lucrată, astfel încât câteodată să nu se vadă de la ce tip de împletitură s-a început (putând fi executată în trei, în patru, fishtail, etc.)

Coadă de cal

Dacă vorbim de coafuri simple şi versatile, coada de cal este în capul listei pe timpul verii, acest look a fost reactualizat şi adaptat standardelor moderne. Indiferent de lungimea părului (până la lungimea medie, suficientă cât să fie strânsă), coada de cal este uşor de realizat cu un fixativ uşor si fiind vară este recomandabil să alegi unul cu protecţie termică şi UV.
Poate fi amplasată mai sus sau mai jos, lucrată mai neted şi glossy sau texturată cu un aspect voit dezordonat. 

Wet Look

Uşor de realizat, acest aspect de „wet” a început să ocupe o poziţie importantă între look-urile la modă în acest an. Părul este bine pieptănat spre spate şi se aplică fie un fixativ mai lăcuit, sau o ceară cu aspect „wet”, pentru a menţine efectul de păr netezit pe cap. Lungimile pot fi lăsate fie libere pe spate, fie pot fi pliate într-un chignon simplu pe ceafă.

Pixie hair

Pentru cele care poartă părul foarte scurt, există variant de wet-look, bine pieptănat spre spate, sau variant texturată cu breton foarte scurt, chopped style.
Produsele joacă aici un rol foarte important, crema de modelare Refined Texture SP ajută la crearea texturii.

Volum stil Brigitte Bardot

Foarte la modă este şi stilul retro, cu inspiraţie din stilul coafurilor purtate de legendara Brigitte Bardot:părul este tapat la rădăcină şi apoi finisat uşor la suprafaţă, iar tot părul este strâns la spate, păstrându-se volumul realizat pe top. Fixativul Perfect Hold SP este un must, pentru a păstra volumul realizat, iar protecţia împotrivă umidităţii ajută la menţinerea ei chiar şi într-un mediu cu umiditate ridicată.
Mai există varianta în care părul este prins doar în prima jumătate de sus a capului, restul se lasă să cadă liber fie drept, fie uşor mişcat, în valuri mari.

Foto: therighthairstyles.com, www.stylecraze.com, hairstylesdesign.com, hairstylesdesign.com, Pinterest si Hepta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dietă pentru păr şi unghii frumoase!
Dietă pentru păr şi unghii frumoase!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”