Top 3 produse de styling pentru o coafură cât mai rezistentă

Hairstyliştii par să fi găsit soluţia pentru o coafura rezistenta, prin folosirea unor produse de calitate, speciale pentru a conferi părului un look proaspăt şi natural.
  • Publicat:
Top 3 produse de styling pentru o coafură cât mai rezistentă

Fiecare dintre noi îşi doreşte ca o coafură să reziste, să reziste, să reziste! Dar cum ştii ce produse trebuie să foloseşti pentru a avea un păr aranjat şi fresh cât mai mult timp?

Hairstyliştii par să fi găsit soluţia, prin folosirea unor produse de calitate, speciale pentru a conferi părului un look proaspăt şi natural. E şi păcat ca după ce petreci zeci de minute în faţa oglinzii, căldura sau alţi factori să îţi strice coafura cât ai pocni din degete.

Vara, cu atât mai mult, nevoia de o coafură rezistentă este mai mare. Ioana Hăndăbuţ – specialist Profihairshop vine cu recomandarea a 3 produse de styling de care cu siguranţă ai nevoie:

1. Fixativul cu fixare foarte puternică

Este important ca fixativul pe care îl foloseşti să fie unul profesionist, cu uscare ultra rapidă, pentru a nu da senzaţia de „păr încărcat”. Indiferent dacă vorbim de bucle, volum sau definire, fixativul este un must have. Nu este suficient doar să ai un produs de styling recomandat, ci şi să îl foloseşti corect. Multe dintre noi aplicăm fixativul doar la suprafaţa părului şi astfel straturile de dedesubt îşi pierd volumul imediat. Ideal ar fi să foloseşti fixativul pe toate straturile părului, pentru ca rezultatul să fie cel dorit.
Recomandare: Foloseşte un fixativ cu un conţinut bogat de Panteneol şi filtru UV! Acest tip de produs susţine orice tip de coafură, hidratând şi protejând în acelaşi timp părul împotriva umidităţii şi efectului de încreţire.

2. Ceara de păr cu fixare puternică

Ceara de păr conferă strălucire şi un look bine finisat. Acest produs ar trebui să fie, în primul rând, prietenul cel mai bun al persoanelor cu părul scurt şi foarte texturat. Uşor de transportat şi de folosit, ceara de păr se aplică manual de-a lungul firului de păr, în cantităţi mici. Pentru sezonul cald, îţi recomand produsul care conţine filtru UV, pentru a-ţi proteja în acelaşi timp părul şi de razele soarelui.

Recomandare: Foloseşte o ceară de păr modelatoare cu un conţinut bogat în uleiuri de argan şi de Inca Omega (SACHA INCHI). Acest tip de produs este potrivit tuturor tipurilor de par, conferă susţinere, strălucire şi defineşte coafura. În acelaşi timp asigură un effect anti-electrizare părului.

3. Spuma pentru volum cu fixare puternică

Obţine coafuri pline de volum, cu aspect natural şi care să reziste mai mult decât rezişti tu la o petrecere. Spuma pentru volum cu fixare puternică este unul dintre produsele profesionale pentru păr care nu are cum să lipsească de pe raftul tău. Combate efectul de electrizare şi oferă părului elasticitate şi strălucire din plin. Aplică produsul uniform, apoi coafează-l după preferinţă.

Recomandare: Foloseşte o spumă de păr pentru volum cu fixare puternică ce conţine Pantenol şi Filtru UV. Acest tip de produs este ideal pentru obţinerea unor coafuri pline de volum cu aspect natural. De asemenea, combate efectul de electrizare statică în timp ce conferă structură şi susţinere părului fără să-l încarce. Pantenolul are un efect de hidratare şi protecţie împotriva umidităţii şi efectului de electrizare, conferind părului strălucire şi supleţe.

E bine de ştiut
Dacă ai părul deschis la culoare, foloseşte produse de coafare cu aspect mat, pentru a nu-ţi închide culoarea firului de păr.
Dacă ai părul închis la culoare şi firul mai gros, foloseşte produsele cu textură cremoasă.
Dacă îţi iubeşti părul, ai grijă de el!

Foto: WELLA Professionals

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”