Schimbare de look în 2 timpi şi 3 mişcări

Toată viaţa am tânjit ca părul meu să fie mai des şi mai lung.
  • Publicat:

Toată viaţa am tânjit ca părul meu să fie mai des şi mai lung. După câţiva ani de căutări am găsit nişte meşe care îţi transformă radical look-ul în doar câteva minute.

Şi nu e nevoie să pierzi timpul la coafor. Breton, coadă lungă sau bentiţă cu împletitură, oricare se aplică simplu şi rapid.

Mi-am dorit din adolescenţă un păr lung şi des care să-mi mângâie spatele. şi mă simţeam frustrată de fiecare dată când mama mă tundea franţuzeşte a la Mireille Mathieu. Cu timpul am realizat că podoaba mea capilară nu era unul dintre punctele mele forte şi am înţeles motivele pentru care în toate pozele din copilărie eram tunsă bob.

Părul fin şi moale s-a rărit odată cu trecerea anilor şi a vopsirii lui repetate, la care s-au adăugat şi o alimentaţie deficitară condimentată cu stres. Pe scurt, toată viaţa am tânjit la un păr bogat. După ce am încercat peruci şi am realizat că extensiile mi-ar subţia şi mai mult podoaba capilară existentă, m-am mulţumit să îl port tuns franţuzeşte şi să închid acest capitol sensibil.

Meşe cu aspect natural

Ştiam de brandul englezesc Hersheson de ceva vreme, de când fusese adus în exclusivitate de Sephora. |nsă, în mintea mea, nicio meşă nu avea cum să aibă un aspect natural, aşa că nu am luat în calcul ideea că mi-ar putea fi de ajutor. Când am văzut, însă, o prietenă cu o coadă superbă, mi-am schimbat părerea. Dacă nu ne-am fi întâlnit cu câteva zile în urmă şi nu aş fi văzut-o cu părul până la baza gâtului, nici nu mi-ar fi trecut prin cap că nu e o coadă din părul ei. Aşa am ajuns la Andreea Toma, brand manager Hersheson, care mi-a arătat câteva variante de meşe din păr sintetic ce mă pot ajuta rapid să îmi schimb look-ul şi să obţin iluzia unui păr mai bogat. 

Breton şic

Poate pentru că toată copilăria am fost tunsă cu breton, mi-aş mai fi dorit şi acum să pot avea un breton mai des. Dorinţă împlinită în câteva minute de Andreea Toma care mi-a prins rapid cu cele câteva clipsuri un breton de toată frumuseţea. Nu are rost să spun acum cât de mult îţi schimbă fizionomia un breton. Şi cât de util este unul tip meşă pe care să îl foloseşti fie când bretonul tău este prea rar, fie când vrei să-ţi surprinzi prietenii cu un look neaşteptat.

Coadă elegantă

La Hershesons găseşti şi coadă dreaptă şi coadă gata ondulată. La recomandarea Andreei am încercat-o pe cea dreaptă şi un pic mai lungă (aproximativ 45 de centimetri). Schimbarea este radicală, într-adevăr. Iar senzaţia aceea de păr care îţi mângâie spatele este de nedescris. Aş fi dat din cap într-una, doar ca să simt coada pe spate. Este gata coafată (deci nu este nevoie să o faci, dar nci nu este indicat), poţi să o speli ori de câte ori vrei, iar paşii aplicării sunt simpli. |ţi prinzi părul într-o coadă de cal (poata fi mai sus, la baza gâtului sau la mijlocul capului), apoi aplici coada şi prinzi clipsul deasupra cozii tale. Coada are la bază o bandă care se prinde în jurul cozii tale, iar la final răsuceşti şuviţa lăsată special la baza cozii nou formate. Capătul îl prinzi discret, dedesubt, cu o agrafă. Arată genial, până la cel mai mic detaliu.

Împletitură în trend

Nici că împletiturile sunt deja prezente pe podiumuri de câteva sezoane, nu mai e nevoie să vă spun. Mi-au plăcut dintotdeauna, doar că neavând material capilar suficient nu m-am putut bucura de frumuseţea lor. Cînd Andreea Toma mi-a arătat bentiţele împletite, mi-au plăcut instant (şi împletiturile simple şi cele tip coadă de peşte). Iată o modalitate simplă de purtat: poziţionează bentiţa pe linia mediană a capului şi adu şuviţele de păr peste elasticul bentiţei, prinzându-l cu câteva agrafe sub acesta. |ţi vei prinde astfel părul la spate, ca într-un fel de coc, obţinând un look lejer, romantic de vară. Pe mine m-a cucerit această coafură pe care şi eu, cam stângace de fel, am putut să o fac. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”