Sani mai frumosi, fara bisturiu

Daca vrei sa ai sani frumosi, cat mai mult timp, dar nu vrei sa faci o operatie de marire de sani, noi te sfatuim sa apelezi la urmatoarele trucuri care functioneaza.
  • Publicat:
Sani mai frumosi, fara bisturiu
Sani mai frumosi, fara bisturiu

Si tu poti avea sani mai frumosi fara sa apelezi la chirurgie estetica. Tot ce trebuie sa faci este sa ai grija ei. Iar pentru asta, nu sunt de ajuns doar controalele periodice si mamografiile. Exista niste gesturi simple, care iti fac sanii mai frumosi!

1. Renunta la fumat! Tutunul distruge elastina, proteina care ii confera pielii elasticitate si care impiedica sanii sa se lase.

2. Alapteaza-ti bebelusul! Numeroase studii efectuate de-a lungul a 20 de ani au aratat ca femeile care au alaptat au riscuri mai scazute de a face cancer la san sau la ovare.

3. Examineaza-i mereu: in fiecare luna, dupa menstruatie, cauta orice schimbare de forma si dimensiune aparuta. De asemenea, dupa varsta de 35 de ani, fa-ti anual o mamografie, pentru a depista din timp o eventuala problema.

4. Incheie-ti dusul de dimineata cu un jet de apa rece pe sani. Efectul vasoconstrictor stimuleaza micro-circulatia, iar pielea isi redobandeste „sutienul natural”.

5. Aplica-ti intotdeauna o crema hidratanta! Prin constitutia lor, sanii sunt foarte fragili. Saraci in glande sebacee, ei au nevoie sa fie hidratati zilnic.

Utilizeaza o crema de hidratare si tonifiere in fiecare dimineata, dupa dus, pentru a prezerva elastina. Si, din cand in cand, fa-ti un gomaj usor, pentru a accelera reinnoirea celulara.

6. Nu ii expune la soare! Razele UV distrug elastina si fibrele de colagen care ii sustin. Daca insa esti adepta topless-ului, ai grija sa iti aplici un strat mai gros de crema solara.

7. Dormi pe spate si nu pe burta! Nu de alta, dar aceasta pozitie s-ar putea sa fie cam agresiva pentru ei.

8. Investeste intr-un sutien special atunci cand faci sport. Indiferent de ce tip de miscare alegi sa practici, este absolut necesar sa porti un sutien capabil sa faca fata solicitarilor. La 50 de ani, sanii tai iti vor spune „merci”!

9. Evita: baile fierbinti, dietele haotice care atrag dupa ele efectul yoyo, sportul fara un sutien adaptat.

Citeste si Remedii naturale pentru sani sensibili

Urmărește CSID.ro pe Google News
Combate matreata si parul gras!
Combate matreata si parul gras!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”