Posterior bombat fără celulită? Liposculptura e soluţia!

Unele femei doresc să îşi mărească sânii, altele posteriorul. Motivele sunt diverse: posterior plat sau prea puţin bombat ori un contur slab definit şi lipsit de feminitate.
  • Publicat:
Posterior bombat fără celulită? Liposculptura e soluţia!

Unele femei doresc să îşi mărească sânii, altele posteriorul. Motivele sunt diverse: posterior plat sau prea puţin bombat ori un contur slab definit şi lipsit de feminitate. 

„Chiar dacă au un grad de risc mai crescut comparativ cu alte proceduri estetice chirurgicale, implantele fesiere sunt pe locul 6 în topul operaţiilor estetice preferate de europeni şi americani”, ne spune chirurgul estetician Silvia Stănculescu Vasalos, medic în cadrul centrului Metamorphosis.

Prin intermediul liposculpturii fesiere, o tehnică avansată de liposucţie utilizată în procesul de conturare şi rotunjire a feselor, puteţi obţine posteriorul mult visat. Prin îndepărtarea grăsimii şi/sau remodelarea acesteia, este scoasă în evidenţă forma rotunjită a posteriorului şi astfel sunt definiţi muşchii din această zonă.

„Pentru a obţine un posterior bombat se poate realiza liposculptura regiunii din care se extrage excesul de grăsime de la nivelul coapsei laterale şi posterioare. În anumite cazuri acest procedeu poate fi completat cu lipofilling, prin care se injectează grăsimea extrasă în partea superioară a regiunii fesiere. Operaţia presupune anestezie generală şi durează în jur de 2-3 ore.”, declară chirurgul estetician Silvia Stănculescu Vasalos.

Ce presupune recuperarea? 

În primele 2 săptămâni de la intervenţie veţi purta un pansament de compresie şi va trebui să folosiţi o pernă atunci când vă aşezaţi. De asemenea, nu vă veţi putea întinde sau dormi pe spate, iar în acest timp vânătăile vor începe să se retragă. Cele mai puţin confortabile vor fi primele 5-7 zile, când veţi sta şi vă veţi mişca mai greu.
Pe durata perioadei de recuperare este recomandat să efectuaţi 1-2 controale pentru a monitoriza atent rezultatele pe termen lung.  

Cât durează efectele?

Sculptura feselor cu ajutorul liposucţiei poate avea efecte permanente dacă este completată de  o dietă sănătoasă şi de activităţi fizice regulate. În general, efectele sunt vizibile după 3 luni de la operaţie. Totuşi, imediat după intervenţie nu este indicat efortul fizic, sportul este total interzis şi pentru cel puţin 3 luni este indicată purtarea unui corset de susţinere.
Costurile pentru o astfel de intervenţie ajung la 2.000 euro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”