(P) Beautin Collagen: Frumuseţe naturală datorită colagenului îmbogăţit cu acid hialuronic

Vrei să te simţi frumoasă în fiecare zi? Acum este foarte uşor cu Beautin Collagen îmbogăţit cu acid hialuronic. Fără intervenţii estetice invazive şi fără bătăi de cap, pentru că frumuseţea vine din interior. Beautin Collagen te ajută să ai să părul şi unghiile frumoase şi sporeşte sănătatea şi fermitatea pielii. În plus, luptă împotriva ridurilor şi liniilor fine!
  • Publicat:
(P) Beautin Collagen: Frumuseţe naturală datorită colagenului îmbogăţit cu acid hialuronic

Vrei să te simţi frumoasă în fiecare zi? Acum este foarte uşor cu Beautin Collagen îmbogăţit cu acid hialuronic. Fără intervenţii estetice invazive şi fără bătăi de cap, pentru că frumuseţea vine din interior. Beautin Collagen te ajută să ai să părul şi unghiile frumoase şi sporeşte sănătatea şi fermitatea pielii. În plus, luptă împotriva ridurilor şi liniilor fine!

Ce este colagenul şi cum acţionează?

Colagenul este o proteină fibroasă insolubilă ce reprezintă componenta principală a ţesutului conjunctiv al corpului, ce se regăseşte pe întreaga suprafaţă a pielii.

Colagenul este responsabil pentru menţinerea nivelului corespunzător de hidratare al pielii, asigurând fermitatea şi elasticitatea acesteia.

În timp, fibrele de colagen îşi pierd elasticitatea, fapt ce conduce la apariţia semnelor vizibile ale îmbătrânirii la suprafaţa pielii, cum ar fi cutele profunde, ridurile şi liniile fine.

De ce să aleg colagen îmbunătăţit cu acid hialuronic?

Colagenul şi acidul hialuronic sunt două substanţe prezente în mod natural în organism, având un rol extrem de important în sănătatea pielii, a ţesutului conjunctiv şi a articulaţiilor. Abilitatea corpului de a produce colagen şi acid hialuronic scade în timp, cu rezultate imediat vizibile asupra pielii. Prin urmare, pentru a menţine elasticitatea şi fermitatea pielii, este necesară consolidarea colagenului şi a acidului hialuronic.

Componentele formulei COLAGEN BEAUTIN pot contribui la o producţie normală de colagen de către corp, iar adaosul de acid hialuronic contribuie la atingerea unor rezultate optime.

De ce colagen sub formă de peptide?

În procesul de digestie, organismul uman scindează proteinele în componente mai mici (peptide, aminoacizi) pe care ulterior le absoarbe şi le utilizează în diferite procese organice. În mod similar, proteina colagen trebuie descompusă de câteva ori pentru a putea fi absorbită de către organism.

COLAGENUL BEAUTIN conţine colagen hidrolizat PEPTAN sub formă de peptide, care sunt deja descompuse până la o dimensiune potrivită în vederea absorbţiei de către organism, cât şi pentru o utilizare mai bună şi mai eficientă. 

Acidul hialuronic acţionează în mod complementar ca agent de umplere (filler) al pielii.

Rezultate sunt vizibile după 12 săptămâni de utilizare conform studiilor clinice **

Durata de acţiune a produsului variază în funcţie de condiţia diferită a pielii, stilul de viaţă şi dietă.

 

 

 

 

Beneficii cheie ale colagenului

• sporeşte sănătatea şi frumuseţea pielii din interior

• îmbunătăţeşte textura pielii şi întăreşte părul şi unghiile

• contribuie la sănătatea ţesutului conjunctiv, a cartilajelor şi a încheieturilor

• are proprietăţi antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi

• este sub formă de peptidă ce sporeşte absorbţia sa în organism

• conţine colagen de calitate ridicată din surse naturale de peşte

* Studiile clinice au evidenţiat o îmbunătăţire a structurii şi condiţiei pielii după 12 săptămâni de utilizare.

Colagenul BEAUTIN din gama MyElements

• este în formă lichidă pentru ingerare facilă

• poate fi administrat în forma existentă sau diluat în jumătate de pahar cu apă

• include un capac cu măsură pentru utilizare uşoară

• nu lasă gust de peşte şi este uşor absorbabil

• are o aromă de fructe excelentă

La alegere între două arome delicioase, căpşuni –vanilie şi mango –pepene galben!

De ce colagen din surse de peşte?

Colagenul din peşte reprezintă o sursă naturală pură de colagen, iar studiile au demonstrat faptul că este mai uşor absorbit de către organism.

COLAGENUL BEAUTIN conţine colagen din peştele Tilapia, care beneficiază de cel mai ridicat nivel de aminoacizi specifici ce contribuie la sănătatea pielii, comparativ cu alte tipuri de colagen, prelevate de la alte specii.

Colagenul nu conţine agenţi contaminanţi, întregul proces de fabricaţie având loc în condiţii de pescuit şi producţie controlate.

Care sunt beneficiile vitaminelor A, C, ale complexului B şi ale zincului?

Vitamina C are proprietăţi antioxidante împotriva radicalilor liberi şi contribuie la formarea normală a colagenului pentru a o funcţionare normală a pielii, cartilajelor, gingiilor şi vaselor de sânge.

Vitamina A contribuie la menţinerea sănătăţii normale a pielii, în timp ce vitamina B şi zincul contribuie la menţinerea condiţiei fiziologice a pielii, unghiilor şi părului, protejând celulele împotriva stresului oxidativ, respectiv împotriva efectelor dăunătoare timpurii ale radicalilor liberi.

Aceste elemente combinate cu colagenul şi acidul hialuronic sunt concentrate într-un complex de frumuseţe deosebit de integrat ce asigură atât elemente nutritive primare, gata de folosire, cât şi micronutrienţi, ce contribuie la stimularea producţiei naturale de colagen de către organism.

Studii clinice

COLAGENUL BEAUTINTM este un produs nutri-cosmetic pentru piele.

Studiile clinice au demonstrat efectele benefice ale ingredientelor sale, care, în formula COLAGEN BEAUTINTM, sunt asigurate în proporţiile ideale pentru ca organismul să hrănească, revitalizeze şi să refacă pielea, din interior.

O doză de 30 ml de COLAGEN BEAUTIN asigură:

• 10.000 mg colagen hidrolizat PEPTANTM

• 50 mg acid hialuronic

• 80 mg vitamina C

• 1,6 mg vitamina B2

• 18 mg vitamina B3

• 60 μg biotină

• 800 μg vitamina A

• 10 mg zinc

Urmărește CSID.ro pe Google News
4 sfaturi de îngrijire a pielii iarna
4 sfaturi de îngrijire a pielii iarna
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân