Onduleuri rebele sau păr intins – coafează-te singură cu peria rotativă electrică

Unul din cele mai moderne accesorii pentru coafarea părului este peria rotativă electrică. Cu ajutorul ei ne putem coafa singure părul imediat dupa spălarea lui, înlocuind clasicul uscător de păr aceasta îţi permite simultan uscarea şi aranjarea părului, fie că îl dorim întins, ondulat sau cu şuviţe răzvrătite.
  • Publicat:
Onduleuri rebele sau păr intins - coafează-te singură cu peria rotativă electrică

Unul din cele mai moderne accesorii pentru coafarea părului este peria rotativă electrică.

Cu ajutorul ei ne putem coafa singure părul imediat dupa spălarea lui, înlocuind clasicul uscător de păr aceasta îţi permite simultan uscarea şi aranjarea părului, fie că îl dorim întins, ondulat sau cu şuviţe răzvrătite.

Periile rotative moderne sunt echivalentul unui airstyler cu sistem automat de rotire, un substitut ideal al priceperii stilistului, care pot să-ţi asigure şi o protecţie eficientă a părului.

Când îţi iei o astfel de perie te sfătuim sa alegi una ale cărei elemente ceramice să permită obţinerea căldurii din spectrul infraroşu extrem, protejând părul împotriva uscării excesive, fără a compromite rezistenţa coafurii.

Un alt element important sunt perii care este bine să fie naturali deoarece astfel peria netezeşte şi coafează părul fără a-l agresa, deci sunt reduse la minimum efectele nocive ale periajului, iar părul rămâne moale şi strălucitor.

coafura + perie rotativa electrica

 

În general au doua setări de temperatură şi viteză care controlează fluxul de aer, diferit pentru funcţiile de uscare şi coafare.

Pentru numeroasele posibilităţi de stilizare, în funcţie de tipul şi lungimea părului, periile rotative electrice sunt dotate cu două accesorii: peria cu dimensiuni mari (pe care o poţi folosi mai uşor la întinderea părului sau întoarcerea vârfurilor) şi respectiv cea de dimensiuni mici (pentru diverse bucle).

Mai mult decât atât, majoritatea lor au 2 viteze de rotaţie dar şi 2 sensuri de rotaţie ale periei care îţi permit astfel o manevrare uşoară şi respectarea dorinţelor de coafare.

Deci, indiferent de tendinţele în coafură acum poţi să te joci cu onduleuri rebele, vârfuri întoarse şi coafuri pline de volum.

Cum să-ţi faci o coafură în stilul “Le Petit Bouffant”

Potrivit atât ziua cât şi seara, “Le Petit Bouffant” îmbină şi evidenţiază stilul şic clasic cu un aer încântător de feminitate. Este excelent pentru toate lungimile de păr, iar secretul este sa adaugi un plus de volum la rădăcină, pentru a obţine un aspect retro şi sexy.

coafura - poza PhilipsTrebuie sa utilizezi o perie rotativă electrică. Este alternativa simplă la uscarea părului cu o perie de coafat.

Pasul 1: Usucă părul cu un prosop şi aplică apoi o spumă pentru styling de dimensiunea unei portocale. Distribuie spuma uniform, pe întreg părul.

Pasul 2: Prinde în cleme straturile superioare ale părului şi începe să îl usuci de dedesubt, pieptănând părul cu mişcări lente, egale ale periei rotative.

Pasul 3: Urcând spre creştet, foloseşte peria rotativă pentru a usca părul şuviţă cu şuviţă. Fă o cărare în creştet şi orientează părul către în faţă pe măsură ce îl usuci. În acest fel, vei obţine un plus de volum în creştet.

Pasul 4: Răsuceşte părul în jurul periei şuviţă cu şuviţă şi menţine timp de 5 secunde. Eliberează apoi şuviţa şi susţine părul cu mâna, pentru a-i permite să se răcească şi să se aşeze.

Pasul 5: Foloseşte o perie de coafat cu peri naturali şi piaptană către spate părul din creştet, prin câte 2-3 mişcări ferme şi egale.

Sfatul stilistului: Aceasta coafură se potriveşte cu aproape toate tipurile de păr, în special cu cel mai gros, ondulat sau puţin încretit. Pentru a obţine rezultate rapide şi în deplină siguranţă pentru păr, se recomandă folosirea setării de îngrijire a airstyler-ului.

Poze: Philips

Citeşte şi 3 trucuri simple, coafură cu volum

Tendinţe beauty 2012: feminin & elegant

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”