Măşti naturale pentru un păr strălucitor şi sănătos chiar şi vara

Hair-stilistul Florin Iordache recomandă folosirea în această vară a ingredientelor naturale, pe care le oferă cu generozitate mama natură, pentru a avea un păr frumos şi sănătos.
  • Publicat:
Măşti naturale pentru un păr strălucitor şi sănătos chiar şi vara

Hair-stilistul Florin Iordache recomandă folosirea în această vară a ingredientelor naturale, pe care le oferă cu generozitate mama natură, pentru a avea un păr frumos şi sănătos. El combină fructe şi uleiuri în măşti hrănitoare, adaptate diverselor tipuri de păr.

Păr fragil şi rar

Combină ulei de ricin cu miere şi fă-ţi o mască regenerantă.
Amestecă într-un bol patru linguri de miere şi doua de ulei de ricin, aplică pasta obţinută pe par şi las-o să acţioneze o jumătate de oră. Apoi clăteşte şi spală bine părul. Mierea are proprietăţi anti-bacteriene şi va trata scalpul, iar uleiul de ricin va acţiona asupra părului, fortifiindu-l şi dându-i volum.

Vârfuri despicate, păr lipsit de strălucire

Ai nevoie de un avocado, o banană, un gălbenuş de ou. Le amesteci şi aplici pasta pe părul uscat înainte de a te spăla pe cap. Laşi sa acţioneze 25-30 de minute şi apoi speli părul, ca de obicei. Efect garantat!

Mască nutritivă

Ai nevoie de un ou, un avocado şi o linguriţăde ulei de măsline. Daca eşti blondă, adaugă şi o linguriţă de zeamă de lămâie. Amesteci ingredientele şi le aplici pe părul uscat, înainte de spălare. Laşi să acţioneze 30 de minute,  apoi speli ca de obicei.

Hairstilistul Florin Iordache
Hair-stilistul Florin Iordache

Măştile vor da rezultate şi mai bune, dacă vei fi atentă la alimentaţia zilnică. Mănâncă proteine, grăsimi sănătoase, legume şi fructe din belşug. Redu cantitatea de zahăr, iar părul tău îţi va mulţumi.

Florin Iordache este un renumit hair-stylist prin mâna căruia au trecut o mulţime de vedete autohtone, printre care Delia, Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Teo, Loredana, Mihai Morar, Daniel Buzdugan şi Horia Brenciu.

Mai multe despre Florin Iordache găsiţi pe https://www.facebook.com/Florinyoko.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”