Julia Roberts despre secretele ei de frumuseţe

Actriţă şi supermămică ne povesteşte despre recentul ei parfum, al cărei imagine este, despre secretele sale de frumuseţe şi cine se ascunde în spatele acelui păr superb.
  • Publicat:
Julia Roberts despre secretele ei de frumuseţe

Actriţă şi supermămică povesteşte revistei InStyle Romania despre recentul ei parfum, al cărei imagine este, despre secretele sale de frumuseţe şi cine se ascunde în spatele acelui păr superb.
 

Apariţiile tale în public necesită o atenţie specială. Cât de greu ţi-a fost să te obişnuieşti cu asta?

Dacă m-aş fi considerat o frumuseţe clasică sau dacă aş fi fost cea mai frumoasă fată din liceu, probabil aş fi lucrat în televiziune şi toată lumea s-ar fi agitat în jurul meu. Dar pentru că faţa mea e asimetrică, n-am luat lucrurile prea în serios.

Deci nu o iei prea în serios?

E imposibil. Ca orice altă fată, îmi place să mă îmbrac şi să arăt bine şi cu siguranţă nu sunt una dintre acele persoane care spun „cred că nu arăt bine“. Dar, în acelaşi timp, cred că am crescut o dată cu lookuri pe care le-am adoptat.

Care e cel mai bun sfat de frumuseţe pe care l-ai primit de-a lungul timpului?

Ei bine, am învăţat multe lucruri de la Kevyn Aucoin. A fost un mare make-up artist. Avea niste mâini uriaşe şi tot timpul spunea: „mascara, mascara, mascara“. Avea dreptate. Te face să arăţi ca şi cum abia te-ai trezit din somn.

Dacă eşti nevoită să ieşi din casă în două minute, mascara va fi singurul lucru pe care îl vei purta?

Nu, îmi voi peria şi dinţii. Uneori doar asta mai apuc să fac, datorită programului. Uite, sunt fericită dacă am şi cremă hidratantă şi balsam de buze (Chap Stick). Când îmbraci trei copii (gemenii Hazel şi Phinnaeus, 7 ani, şi Henry, 5 ani) înaintea ta, uiţi întotdeauna ceva. Am învăţat să iau întotdeauna cu mine, înainte de a ieşi din casă, ochelari de soare cu lentile fumurii.

„A avea încredere în modurile în care arăt, înseamnă că am încredere în mine şi chiar ştiu cu adevărat cine sunt.“


Vorbind despre dinţi, care e secretul zâmbetului tău superb?

Îmi periez dinţii cu bicarbonate de sodium. Am învăţat asta de la bunicul meu care îşi punea câte o grămăjoară de bicarbonat pe periuţă şi a avut o singură carie întrega viaţă.

Ai vreun obicei de nutriţie „rău“?

Îmi place foarte mult brânza. Dacă brânza ar fi fost o religie, aş fi fost cea mai mare predicatoare. Nu există brânză căreia să-i resist. Pe termen lung nu cred că e sănătoasă.

Ce fel de exerciţii fizice practici?

Prietenul meu, Bizzie Gold, de la Buti Fitness, a făcut un program de yoga combinat cu mişcări rapide şi puternice pe care le fac de cinci ori pe săptămână. După 90 de minute, mă aşez în poziţie orizontală şi mă relaxez.

Ţii o dietă?

Cu câteva luni în urmă, Bizzie mi-a sugerat să scot glutenul din dieta mea. Şi cum sunt bucătarul casei, nu-l mai folosesc deloc şi am început să văd rezultatele. E ca şi cum aş fi dat jos o haină de pe mine.

Julia Roberts


Ca regina cea rea din Mirror Mirror aveai câteva trucuri de frumuseţe dubioase, printre care albinele care îţi înţepau buzele. Care e cel mai ciudat lucru pe care l-ai făcut în numele frumuseţii?

Mi-am tăiat părul la întâmplare înainte de o şedinţă foto. O prietenă de-a mea făcuse asta în bucătăria unei alte prietene. Era fascinant că mamele ne opreau în supermarket şi ne spuneau: „va creşte din nou“. Părul are un efect puternic asupra oamenilor.

 

Cât de important e părul pentru tine?

E interesant. M-am gândit tot timpul că sunt mai importantă decât părul meu, până când fiica mea m-a întrebat dacă ar putea să şi-l radă pe al ei şi au început să-mi tremure mâinile. Ea are părul lung şi de multe ori m-am gândit că am devenit acea persoană care pune acelaşi loc părul cu frumuseţea. Am fost dezamăgită de mine.

Ai lăsat-o să-l tundă?

Da. După ce i-a făcut o coadă, frizerul l-a tăiat cu acele foarfece uriaşe. A început să radă partea din spate şi brusc s-a transformat într-o tunsoare scurtă. Asta a fost cu câţiva ani în urmă, aşa că între timp i-a crescut părul la loc. Dar în altă zi a început să vorbească din nou despre rasul părului. I-am spus să facă ce vrea.

Eşti imaginea noului parfum La Vie Est Belle, de la Lancôme. Din moment ce ai spus că nu ţi-ai folosi numele pentru un parfum pe care nu l-ai purta, ce te-a atras la acesta?

Am o aversiune faţă de mirosurile aromele pudrate, iar acesta  e complet opus. Nu e nici prea floral, nici prea copilăresc. Are note de santal şi le mai estompează pe cele dulci. Şi, în plus, miroase puţin diferit pe fiecare şi asta e plăcut.

În franceză înseamnă „viaţa e frumoasă“. Tu ce găseşti că e frumos?

Acele lucruri simple – familia mea, soţul meu, râsul copiilor mei. Mama mea a fost în casa mea de Ziua Mamei şi m-am prefăcut că o gâdil când era cu spatele, iar copiii au început să râdă aşa de tare. Ţipau şi li s-au înroşit obrajii. Când nu am o zi bună e suficient să mă gândesc la feţele lor în astfel de momente.

Ce părere ai despre chirurgia plastică şi fillere? Ai încercat să lupţi împotriva anilor?

Tot ce am spus despre asta a fost prost înţeles. Sunt împotriva botoxului şi a face-liftingurilor. Sunt pro a tot ce merge la fiecare în parte, pentru că avem feţe diferite. Dar eu, în acest moment, mă bazez pe genele mele bune şi pe multe sărutări şi îmbrăţişări din partea soţului meu.

Articol publicat in revista InStyle Romania, autor: Kahlana Barfield.

 

Citeşte şi: Fiica lui Phil Collins îi dă replica Juliei Roberts

Machiaj Cat eyes – poţi să-l faci şi tu acasă

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”