Idei de machiaj perfecte pentru Revelion!

Iată paşii de urmat pentru 2 machiaje de senzaţie.
  • Publicat:
Idei de machiaj perfecte pentru Revelion!

Fie că mergi la o petrecere sau vrei să-ţi impresionezi iubitul într-un cadru intim la cumpăna dintre ani, un machiaj mereu în tendinţe este smokey eyes.

Culoarea de bază în acest machiaj este negru, dar poate fi combinat cu gri, mov, maro sau orice altă culoare de care eşti îndrăgostită. Nu uita de extensiile de gene şi de rujul roşu.

Iată paşii de urmat pentru 2 machiaje de senzaţie.

Black romantic eyes
Efectuarea machiajului începe cu un ten curăţat cu o dischetă cu loţiune demachiantă, masând uşor faţa pentru înlăturarea tuturor impurităţilor. Apoi se fac corecţiile tenului cu ajutorul anticearcănului sau corectorului. Se aplică fondul de ten, curat şi uniform, evitând efectul de mască. Apelează la o pudră translucidă pentru a fixa fondul de ten.

Se conturează sprâncenele cu un creion sau cu un fard cu un ton sau două mai deschis decât culoarea părului. Atenţie! Niciodată cu creion negru! Se aplică blush-ul în culorile piersicii, uşor sidefat pentru un look romantic în cazul unui ten sănătos.  Dacă acesta prezintă probleme, cum ar fi acneea, este recomandat să foloseşti un blush mat. Conturezi apoi pleoapa inferioară cu un creion negru pe care îl estompezi uşor cu un beţişor de urechi, iar ulterior îl fixezi cu fard negru.

Aplici fard negru pe pleoapa superioară, puţin deasupra pliului pleoapei estompat de asemenea cu un beţişor de urechi. Deasupra fardului negru, pentru a nu lăsa doar negru şi pentru un look finisat, adaugă un fard de culoare gri, mov, maro sau orice altă culoare despre care ştii că-ţi vine bine. Aplică fard nude sub sprânceană pentru un finish complet al machiajului ochilor. Întotdeauna, aplică mascara de sus în jos pentru a elimina urmele de fard şi de pudră de pe gene.

Dacă este cazul şi dacă-ţi doreşti aplică cu atenţie genele false la baza genelor naturale – să nu rămână loc între acestea. Este musai să aştepţi să se usuce bine. După care aplici un strat subţire de mascara pentru a uni genele naturale cu cele false. Cât despre buze? Alege între un gloss incolor, un ruj roz sau roşu aprins.

Sexy eyes

După ce faţa a fost perfect curăţată, aplică un fond de ten, ales exact în culoarea pielii. Apoi aplică fard corector pe zona cearcănelor, pe centrul frunţii şi în jurul buzelor pentru a se evidenţia mai bine rujul ce urmează a fi folosit. Pasul următor constă în fixarea bazei de machiaj cu o pudră pulbere şi texturarea sprâncenelor – se va accentua frumos şi uniform linia şi culoarea naturală.

Arcadele şi obrajii se fardează cu un fard roz proaspăt. Pe pomeţi şi pe pleoape se foloseşte o pudră irizantă sau iluminatoare. Se trasează cu tuş pentru pleoape o linie frumoasă la baza genelor, puţin extinsă ascendent. Se fardează genele cu mascara de volum. Pentru ruj pot fi două alegeri: un roz trandafiriu, proaspăt, mat, optimist sau un roşu vibrant, voluptos, senzual cu textură satinată.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân