Ia cu tine in vacanta si produsele de ingrijire a pielii, inainte si dupa plaja!

Expunere la soare, apa, nisip – toate acestea duc la uscarea pielii si la deteriorarea stratului de lipide.
  • Publicat:
Ia cu tine in vacanta si produsele de ingrijire a pielii, inainte si dupa plaja!
Ia cu tine in vacanta si produsele de ingrijire a pielii, inainte si dupa plaja!

Chiar daca odata cu venirea verii acorzi mai multa atentie produselor destinate ingrijirii pielii pentru plaja, fara de care, de altfel, nu ai putea vorbi de o piele bronzata si frumoasa, exista produse de care nu ar trebui sa uiti pentru a avea o piele hidratata si nu doar bronzata.

Hidratare optima

Expunere la soare, apa, nisip – toate acestea duc la uscarea pielii si la deteriorarea stratului de lipide. Acesta trebuie refacut cu produse speciale, iar cuvantul de ordine devine hidratarea. Astfel, specialistii iti recomanda sa bei cel putin 1,5 litri de apa in fiecare zi, alaturi de cel putin 5 portii de legume si fructe.

Si din exterior, poti actiona in favoarea pielii tale cu ajutorul produselor de baie care intaresc sistemul natural de protectie a pielii si o hidrateaza. Si emulsiile dupa plaja ajuta la hidratarea si revitalizarea pielii care a fost expusa la soare. De aceea este imperios necesar aplicarea lor zilnica pe tot corpul.

Diferitele extracte alaturi de vitaminele F si E actioneaza benefic asupra pielii broanzate. In plus, vitamina E intareste sistemul de protectie propriu pielii impotriva radicalilor liberi. Rezultatul? Aceste lotiuni calmeaza, hidrateaza, tonifica si revitalizeaza. Pielea devine mai ferma si catifelata.

Si la nivelul tenului, poti actiona eficient cu ajutorul produselor de curatare si a lotiunilor tonice care indeparteaza celulele moarte, toxinele si revitalizeaza pielea. Nu uita nici de balsmurile de buze cu factor de protectie. Alege-le pe acestea, intrucat cele care nu contin SPF pot atrage razele ultraviolete, fara sa-ti asigure protectia.

Iata cateva produse care ar fi bine sa se regaseasca in bagajul tau de vacanta, pe langa produsele de protectie solara: uleiul sau gelul de dus pH5, deodorantul roll-on pH5 si balsamul de buze Lip Akti, toate de la Eucerin

Dupa o zi de plaja, pielea ta este incinsa, iar nivelul lipidelor este scazut, ducand astfel la deshidratarea pielii. Din acest motiv, uleiul de dus pH5 este recomandat mai ales pentru vacantele calduroase, intarind rapid stratul natural de protectie a pielii si fiind partenerul perfect al lotiunilor de plaja.

Ia cu tine in vacanta si produsele de ingrijire a pielii, inainte si dupa plaja!

Dupa o zi de soare, caldura si plaja, buzele sunt primele care se deshidrateaza. Lip Aktiv iti pastreaza buzele mereu hidratate si protejate datorita componentelor sale: Dexpanthenol şi vitamina E. Mai mult decat atat, Lip Aktiv are si factor de protectie SPF 6 pentru ca buzele tale sa nu fie arse de soarele puternic de vara.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân