Gene ca la Hollywood în 3 paşi simpli – Şi vedetele le poartă!

Genele false au generat un adevărat "curent" în ultima vreme, fiind preferat până şi de vedetele de la Hollywood. Nu numai că poate să ofere oricărei femei un look senzual şi de efect, dar este atât de simplu de realizat încât nu va mai trebui să mergi la un salon de înfrumuseţare ori de câte ori vrei să arăţi fabulos.
  • Publicat:
Gene ca la Hollywood în 3 paşi simpli - Şi vedetele le poartă!

Genele false au generat un adevărat „curent” în ultima vreme, fiind preferat până şi de vedetele de la Hollywood.

Nu numai că poate să ofere oricărei femei un look senzual şi de efect, dar este atât de simplu de realizat încât nu va mai trebui să mergi la un salon de înfrumuseţare ori de câte ori vrei să arăţi fabulos.

Trebuie doar să urmezi câţiva paşi incredibil de simpli:

Genele false sunt, în materie de make-up, echivalentul unor stiletto Louboutin – mergi puţin mai greu la început cu tocuri atât de înalte, dar, te obişnuieşti, plus că te transformă instant într-o divă sexy şi glam. Chiar nu mai contează cu ce eşti îmbrăcată – deoarece cu stiletto, dar şi cu gene false, nivelul tău de sex-appeal atinge cote maxime.

De asemenea, genele false atrag atenţia asupra ochilor! Nu ţi s-a întâmplat să nu foloseşti mascara într-o zi şi să fii întrebată de colegi dacă nu cumva eşti bolnavă? Ei bine, aplicând gene false, vei obţine exact opusul: o privire intensă, luminoasă, vie, care atrage atenţia datorită genelor curbate, mult mai dese şi mai voluminoase.

Nu în ultimul rând, sunt uşor de îndepărtat. Hotărârea de a-ţi aplica gene false nu este atât de radicală ca aceea de a-ţi mări sânii sau de a-ţi pune colagen în buze. Nu-ţi plac sau te-ai săturat de ele? În câteva secunde le poţi îndepărta, plus că nici nu costă mult. Deci nu îţi va părea rău de bani.

Eva Longoria

Dacă genele lungi tip „păianjen“ pe care le-ai admirat pe podiumurile colecţiilor de primăvară 2013 ţi se par prea sofisticate, inspiră-te din stilul mai subtil al celebrităţilor de la Hollywood (ia-o ca exemplu pe Megan Fox). Pentru un look similar, uită de benzi şi aplică gene tip mănunchi (mai multe gene prinse la un loc).

Şi ţine minte: nu folosi niciodată lipici alb, ci unul închis la culoare, care, după uscare, va părea ca un tuş la baza genelor.

Iată care sunt cei 3 paşi importanţi pentru ca genele tale false să arate senzaţional:

  • Pregăteşte

Primul pas: Înainte de a aplica genele false, ondulează-ţi genele natural şi, apoi, aplică două straturi de mascara.

  • Lipeşte

Dacă foloseşti penseta, înmoaie rădăcina genelor în lipici şi aplic-o la baza genelor naturale. Începe dinspre exterior şi continuă spre interior cu patru, cinci, mănunchiuri.

  • Defineşte

Pentru ca lipiciul să se usuce mai repede, fă vânt cu mâinile sau cu un evantai. După câteva secunde aplică un eyeliner negru exact pe linia de la baza genelor. Foloseşte apoi o mascara clear pentru a uni genele false cu cele naturale.

Dar nimic nu e nou…se pare că moda genelor false datează încă de prin anii 60′

Twiggy ’67 – se spune că pentru a-şi crea genele „iconice”, modelul aplica 3 straturi de gene false pe care le „ciopârţea” pe dedesubt, pentru a le oferi volum.

 

Penelope Tree ’70 – ochii mari şi trişti ai modelului au fost  puşi în valoare de gene false aplicate şi pe pleoapele inferioare. Un look „patentat” de modelul cu trăsături copilăreşti.

 

 

Jennifer Lopez ’01– de ce să alegi fibre sintetice când îţi poţi împodobi ochii cu gene false făcute special pentru tine din…păr de vizon? Cântăreaţa sexy este recunoscută şi pentru astfel de extravaganţe

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân