Fotoregenerarea, soluţia pentru frumuseţe veşnică!

Luna aceasta am încercat SPL-Or Light, un tratament care atenuează semnele lăsate de soare pe chip şi care, la 48 de ore de la prima şedinţă, are un vizibil efect de lifting.
  • Publicat:
Fotoregenerarea, soluţia pentru frumuseţe veşnică!

Luna aceasta am încercat SPL-Or Light, un tratament care atenuează semnele lăsate de soare pe chip şi care, la 48 de ore de la prima şedinţă, are un vizibil efect de lifting.

Am încercat fotoregenerarea fără să am aşteptări prea mari, tocmai pentru că mi-am suspus tenul de-a lungul timpului multor proceduri aclamate. 

Însă entuziasmul Elenei Vărzaru, specialist în terapii faciale în care am încredere, m-a făcut curioasă să văd dacă rezultatele chiar sunt spectaculoase.

Ce este fotoregenerarea sau tratamentul SPL Or-Light?

Tratamentul SPL Or-Light este special conceput pentru principalele probleme ale fotoîmbătrânirii tenului – pete pigmentare, pete de bătrâneţe, riduri şi linii fine, cuperoză, rozacee, pori dilataţi, acnee.

Nu este indicat să fie făcut vara. În afara unui efect de lifting, terapia uniformizează culoarea tenului , reduce aspectul roşiatic al pielii,  micşorează porii şi elimină bacteriile care provoacă apariţia coşurilor. În cazul meu, a alungat ca prin minune semnele oboselii. Deşi nu dormisem două nopţi, tenul meu a arătat impecabil.

Fotoregenerarea SPL Or-light rejuvenează tenul, este total neivazivă, nu doare şi nu necesită perioadă de recuperare. Ca procedură seamănă cu epilarea definitivă, însă, la nivel celular, datorită pulsului luminos, se intensifică metabolismul intracelular.

Astfel, producţia de elastină şi colagen este accelerată, producând o îmbunătăţire a sănătăţii şi calităţii tenului.

Paşii sunt simpli: am fost demachiată, mi s-a aplicat un gel incolor şi inodor  pe faţă, am purtat ochelari de protecţie, apoi mi s-au aplicat impulsuri luminoase. În afara senzaţiei de căldură din zona respectivă, nu simţi nici cel mai mic disconfort.

Ce rezultate a avut fotoregenerarea în cazul meu?

Am făcut şedinţa joi, iar sâmbătă dimineaţa, după două nopţi nedormite, încercând să mă machiez, nu înţelegeam de ce tenul meu arată atât de bine. Nu tu ten tern, semne de oboseală sau cearcăne. Se pare că pielea ma a reacţionat bine la această infuzie de lumină.

Noblezza Beauty Lounge (www.noblezza.ro). Preţ: 80 euro/şedinţă

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Par periat sau par pieptanat?
Par periat sau par pieptanat?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân