Eva Mendes dezvăluie ingredientul care o ajută să-şi menţină tinereţea

Este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, datorită unui produs pe care îl ai şi tu la îndemână. Cu toate că majoritatea oamenilor ar crede ca Eva Mendes foloseşte produse cosmetice scumpe pentru îngrijirea pielii, recent, actriţa a mărturisit că un singur ingredient o ajută să-şi menţină tenul tânăr - uleiul de cocos.
  • Publicat:

Este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, datorită unui produs pe care îl ai şi tu la îndemână. Cu toate că majoritatea oamenilor ar crede ca Eva Mendes foloseşte produse cosmetice scumpe pentru îngrijirea pielii, recent,  actriţa a mărturisit că un singur ingredient o ajută să-şi menţină tenul tânăr – uleiul de cocos.

Actriţa, care este o  mare susţinătoare a produselor naturale cosmetice, apelează intotdeauna la ingrediente naturale pentru o piele perfectă, pe  care le gaseşti mai degrabă în bucătărie, decât în farmacii. Uleiul de cocos este printre preferatele ei pşi pentru că ajută la o scădere naturală în greutate pe lângă hidratarea efectivă a pielii. Unul dintre ritualurile ei înainte de culcare este cel de a-şi masa corpul cu ulei de cocos presat la rece în locul unor creme hidratante scumpe.

Eva Mendes prea sexy pentru publicitate!

Mulţi experţi dermatologi sunt de părere că uleiul de cocos poate înlocui cu succes o serie de produse cosmetice scumpe care sunt pline de chimicale. Uleiul de cocos neprocesat conduce la cele mai bune rezultate atunci când este folosit ca loţiune de corp sau pentru masaj, exfoliant hidratant, pentru curăţarea tenului, ca demachiant sau balsam pentru păr. Uleiul de cocos revigorează piele uscată sau obosită aproape instantaneu, deoarece, spre deosebire de alte uleiuri, acesta este usor şi rapid absorbit de piele.

Eva Mendes a mărturisit că a încercat foarte multe produse pentru păr, dar rămâne fidelă uleiului de cocos, care este perfect pentru părul ei.

Dacă vrei să-i asiguri tenului tău îngrijirea necesară de care are nevoie pentru un aspect impecabil, poţi să începi prin prepararea acestei măşti de faţă. Amestecă o linguriţă de sare de cu o lingură de iaurt grecesc. Aplică mască pe faţă într-un strat şi las-o să acţioneze timp de zece minute după care clătişi. Uscaţi faţa tamponând uşor cu un prosop. La sfârşit, aplicaţi ulei de cocos presat la rece şi masaţi-vă faţa până când se absorbe.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân