Despre frumuseţe, cu două femei fabuloase!

Alina şi Diana, consultante de fashion şi bloggeriţe (www.fabulousmuses.net) au de-a face în fiecare zi cu frumuseţea.
  • Publicat:
Despre frumuseţe, cu două femei fabuloase!

Alina şi Diana, consultante de fashion şi bloggeriţe (www.fabulousmuses.net) au de-a face în fiecare zi cu frumuseţea.

Şi tocmai pentru că trebuie să arate bine non stop – fie pentru shootinguri, fie pentru evenimentele la care merg – le-am descusut să aflu, pentru voi, secretele lor de beauty.    

CSÎD: Cum v-a ajutat pe voi frumuseţea să faceţi ceea ce faceţi azi?

Fabulous Muses: Frumuseţea (nu neapărat cea clasică) este absolut necesară în ceea ce facem. Atât bărbaţii cât şi femeile admiră frumosul şi nutresc spre frumos. Dar frumuseţea trebuie să vină şi din exterior ca să se vadă pe chip. Nu e necesar să ai cel mai armonios chip sau corp, dacă din interior vine o energie pozitivă. Frumuseţea este un întreg, nu doar un nas frumos sau o gambă subţire.

CSÎD: Aveţi parte de multe şedinţe foto. Cum vă pregătiţi pielea pentru ele? Cum o ajutaţi să ”respire” după?

Fabulous Muses: Aşa este, şi pielea noastră are nevoie de o îngrijire pe măsură. Demachierea e sfântă şi literă de lege. Măştile (folosim brandul La Mer) sunt la ordinea zilei şi tratamentele cosmetice (de curăţare, hidratare şi antirid) nu trebuie să lipsească pentru că faţa e cea mai importantă.  Am învăţat că există multe intervenţii noninvazive (unul dintre ele este reîntinerirea cu lumină BBL) care dau refresh tenului nostru şi apelăm de câte ori avem timp pentru aşa ceva.

CSÎD: Aveţi un ten superb, translucid, chiar. Nu vă expuneţi la soare?

Fabulous Muses: Ne ferim de soare. Folosim creme SPF +50 şi pălării şi stăm sub umbrelă. Vrem să ne protejăm de efectele nocive ale soarelui şi să avem o piele nobilă. Da, suntem mândre de pielea noastră albă.

CSÎD: Un ritual de îngrijire: ten, păr, corp?

Fabulous Muses: Pentru păr multe uleiuri. Deşi ne place să combinăm uleiuri presate la rece (ulei de măsline, nuci, cocos) folosim şi Moroccanoil în fiecare zi pentru vârfuri. Iar la plajă (chiar dacă evităm destul de mult soarele) îl folosim din belşug pentru a ne proteja părul de razele UV.

Pentru corp creme cu UV în timpul verii şi uleiuri de corp. Mai nou, ne-am îndrăgostit de Coco Noir de la Chanel pe care îl adorăm. Şi partea bună este că nu mai trebuie să folosim parfum. Iar pentru ten, în afară de creme (dimineaţa şi seara, ochi, buze şi faţă) încercăm să folosim produse cosmetice cât mai de calitate şi cu o textură uşoară. Noua descoperire este crema Lift de la Chanel, un produs absolut magic.

CSÎD: Faceţi pauze de make-up? Când şi cum?

Fabulous Muses: Facem pauză de fond de ten, dar nu prea renunţăm la blush şi mascara. Avem nevoie de sănătate în obraji şi de ochi seducători. Şi, mai nou, folosim pentru buze strugurelul de la EOS pe care ni-l achiziţionăm de pe exclusivecosmetics.ro.

CSÎD: Cum v-aţi descrie stilul de viaţă?

Fabulous Muses: Încercăm să mâncăm sănătos şi să nu facem excese de niciun fel. Sport nu prea avem timp să facem, dar vrem ca din octombrie (după Fashion Month) să ne apucam serios, ne-am promis! Diete? Nu prea reuşim. Preferăm să avem un regim de viaţă sănătos, echilibrat şi să mâncăm curat. Multe legume şi fructe, seminţe şi sucuri. Din când în când mergem la tratamente corporale (ne plac împachetările cu parafango sau electrostimularea) doar că, din păcate, timpul ne este limitat şi ne răsfăţăm cam rar.

CSÎD: Care sunt must-have-urile din poşetă?

Fabulous Muses: Blushul şi pensula, balsamul de buze şi o cremă de mâini – umblăm mult cu textile şi oricât ne-am îngriji, unghiile şi pielea tind mereu să se usuce. 

CSÎD: Ce luaţi cu voi când plecaţi la shooting-uri în străinătate?

Fabulous Muses: Fond de ten, pudră, pensule, rujuri, tuş şi ojă. Nu ne lipsesc niciodată loţiunile demachiante şi cremele. Aşa că da, avem un kit destul de mare de beauty, pe care atunci când suntem pe fugă îl şi uităm pe te miri unde. (râd)

CSÎD: Ce look-uri abordaţi în fotografiile de pe blog?

Fabulous Muses: Ne plac extremele. Ori dark ori natural, dar ne plac rujurile puternice. Ochii nu îi machiem foarte tare. Mascara, tuş şi câteodată gene false.

CSÎD: În shooting-urile de pe blog sunteţi personaje sau doar arătaţi câte o faţetă a personalităţii voastre?

Fabulous Muses: Depinde de cerinţele clientului, dar în principal suntem noi dând frâu personalităţii, e fun să fii creativ şi ce e mai cool e reacţia oamenilor când ne cunosc: Wow voi chiar arătaţi ca pe blog!

CSÎD: Ce părere aveţi despre intervenţia Photoshop-ului în fotografii, în general?

Fabulous Muses: Atâta timp cât nu schimbă radical o persoană, nimeni nu spune să nu folosim Photoshop. Şi noi o facem. Dar nu într-un mod nesimţit. Aşa că da. Arătăm în realitate la fel ca pe blog, după cum ni se şi spune.

www.fabulousmuses.net
Fotograf: Cătălin Muntean
Hairstyle: Petronela Munteanu
Make-up: Diana Ionescu
Outfits: Maria Lucia Hohan / Borealy Jewelry
Locaţie: Iconic Food Wine & Design

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Îmbătrânirea are leac? Da!
Îmbătrânirea are leac? Da!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân