Cupron, perna minune care-ti lumineaza fata

Perna Cupron de la Bioproducts este realizata dintr-un material care are in componenta oxizi de cupru si care o transforma intr-un sedativ natural.
  • Publicat:
Cupron, perna minune care-ti lumineaza fata
Perna minune care-ti lumineaza fata

Este vorba despre fata de perna Cupron de la Bioproducts. E realizata dintr-un material care are in componenta oxizi de cupru si care o transforma intr-un sedativ natural.

Somnul dulce nu este insa singurul castig pe care il ai de pe urma fetei de perna Cupron, indica studiile.

Daca ai un ten acneic sau suferi de dermatita, cuprul lupta si pe acest front. Atuul tau? Pielea ta va fi mai sanatoasa si mai luminoasa.

Pentru ca stii deja: cuprul este aliatul natural al sanatatii si frumusetii tale. Vestea buna? Fata de perna minune poate fi achizitionata foarte usor. Da un search pe www.bioproducts.ro.

Mai putine calorii cu fiecare pas

Si Mariah Carey, Jennifer Lopez, Scarlett Johansson sau Sandra Bullock stiu cum e sa ai celulita. Asa ca, nu esti singura si total lipsita de ajutor.

Earth Shoes combat eficient celulita! Ei bine, un pantof poate fi si un foarte bun tratament pentru infrumusetare. Special conceputi, Earth Shoes reduc vizibil celulita prezenta pe coapse, fese si abdomen.

Incredibil, dar adevarat este faptul ca purtand astfel de incaltari poti arde de 5 ori mai multe calorii decat cu o pereche normala de pantofi.

Cu zambetul pe buze

Frumusetea inseamna grija pentru detalii. O adevarata lady nu se va abate de la aceasta regula. Si cum ar fi o doamna fara un zambet alb si stralucitor? Dintii galbeni te complexeaza? Pasta de dinti cu efect de albire nu functioneaza asa cum te-ai fi as­teptat? Mergi pe mana cunoscatorilor.

Ice Whites este noul sistem profesional de al­bi­re al dintilor recomandat de specialistii Keiko. Dantura ta poate fi cu 3 pana la 5 tonuri mai deschisa. In plus, culoarea va fi mult mai luminoasa decat inainte. Atentie! Dupa 3 sedinte vei zambi cu incredere, iar rezultatul se mentine pentru 2-3 ani.

Citeste si Adapteaza-ti rutina de frumusete la caldura verii

Foto: GULIVER

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ce trebuie sa stii despre hena
Ce trebuie sa stii despre hena
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân