Cum scapi de celulită. 5 sfaturi de la Raluca Zenga

Raluca Zenga ne-a împărtăşit ceea ce a descoperit că funcţionează în cazul ei pentru o piele suplă şi fără celulită (sau cel puţin redusă la minimum).
  • Publicat:
Cum scapi de celulită. 5 sfaturi de la Raluca Zenga

Raluca Zenga ne-a împărtăşit ceea ce a descoperit că funcţionează în cazul ei pentru o piele suplă şi fără celulită (sau cel puţin redusă la minimum). Iată 5 trucuri utile oricui!

1. Exerciţii pentru dezvoltarea armonioasă a musculaturii coapselor (zona cea mai afectată), care să topească stratul de grăsimi vinovat de aspectul „gelatinos” cu gropiţe al pielii, un fel de suprafaţă lunară cu cratere! J

2. Dry-brushing: înainte de duş, folosiţi o perie din fire naturale ferme, dar suficient de moi pentru a nu ne irita pielea, cu mişcări de jos în sus (spre inimă). Această „periere pe uscat” ne stimulează micro-circulaţia şi eliberarea toxinelor din sistemul limfatic.

3. Scrub-ul cu cafea şi gelurile anti-celulitice pe bază de cafeină pentru îmbunătăţirea fermităţii pielii şi un aspect instantaneu mai uniform. O altă metodă de succes o reprezintă împachetările cu alge marine.

4. Un masaj viguros, drenant, executat de mâini profesioniste. Nu cred că este o iluzie: eu după un astfel de tratament îmi simt coapsele şi picioarele mai usoare, cu retenţia de apă redusă ceea ce le face să pară mai subţiri, şi pielea reactivată, fără aspectul de coajă de portocală!

5. Nu în ultimul rând, celulita se combate şi prin dietă! Aveţi grijă la zahărul în exces şi la grăsimile nesănătoase din prăjeli cu uleiuri aşa-zis „fără colesterol” şi din lactatele ultra-pasteurizate şi omogenizate, înlocuindu-le cu grăsimi sănătoase esenţiale din uleiul extravirgin de măsline, de cocos, cu avocado sau nuci, şi asiguraţi-vă de o bună doză de Omega 3 în alimentaţie!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”